DeFacto ile Sürdürülebilir Bir Moda “Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu”

Date:

Global moda markası DeFacto’nun, sürdürülebilir modayı desteklemek adına ikinci kez modaseverler ile buluşturduğu Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu’ndaki tasarımlar elma kabuğundan üretilen vegan deriyle hayat buluyor. 

Çevreci koleksiyonlarıyla sürdürülebilir modanın Türkiye’deki öncülerinden olan DeFacto, elmaların endüstriyel olarak işlenmesinden sonra geriye kalan elma kabuğu ve posa atıklarından geri dönüştürülerek üretilen “Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu” nu ikinci kez modaseverlerin beğenisine sundu. Sürdürülebilir üretime ve ekolojik dengeyi korumaya yönelik çalışmalarını her geçen gün arttıran DeFacto, doğal ve alternatif bir hammadde olan vegan deri kullanarak atık oluşumunun da önüne geçiyor.

Doğanın iyiliğini yansıtan DeFacto Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu, erkek ve kadınlar için tasarlanan ayakkabı, çanta, cüzdan, şapka ve toka gibi geniş bir ürün seçkisinden oluşuyor. Krem, beyaz, kahverengi, siyah renklerinin hakimiyet kurduğu koleksiyon şık bir görünüm sunarken çevre dostu özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sürdürülebilir üretim yöntemlerini ve doğayı zararlı atıklardan korumayı benimseyen DeFacto, hazırladığı Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu’nun üretim sürecinde FRUMAT Apple Skin patentli ürünler kullanarak bu konudaki hassas duruşunu ortaya koydu.

Sürdürülebilir moda için Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu’nu www.defacto.com online alışveriş sitesinden ve DeFacto mağazalarından keşfedebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zara Willy Chavarria İşbirliği

Zara, stratejik bir hamleyle yüksek moda dünyasının en prestijli...

Futbol Modasında Yeni Estetik Adımlar

Futbol ve moda arasındaki ilişki, modern kültürel ekosistemin en...

İç Giyim Markası Yeni İnci Artık Caddede

1964 yılından bu yana Türkiye iç giyim sektörünün öncü...

Üretilen Her 100 Kıyafetten 40’ı Hiç Giyilmiyor

Moda endüstrisi tüketim çılgınlığı en fazla yaşandığı alan. Öyle...