Anasayfa / MANŞET / Defacto’dan Renklerin Başrolde Olduğu Bir Koleksiyon “Colored Suit Up”

Defacto’dan Renklerin Başrolde Olduğu Bir Koleksiyon “Colored Suit Up”

DeFacto, gençlerin hem zevklerini hem de ihtiyaçlarını odağına aldığı yepyeni ürünleriyle göz doldurmayı sürdürüyor. Fuşya pembelerden göz alıcı turunculara birbirinden iddialı bir renk skalasına sahip olan koleksiyon aynı zamanda gençlerin dinamik hayatlarını ve rahatlığını da ön planda tutmayı ihmal etmiyor. 

Global giyim markası DeFacto, gençler için hazırladığı yepyeni koleksiyonu “Colored Suit Up” ile renkli ve canlı bir tarz sunuyor. Enerjisini asla kaybetmeyen gençler için hem rahatlıktan ödün vermeyen kesimlere sahip hem de birbirinden canlı renkleriyle göz alıcı bir koleksiyon olan “Colored Suit Up” cesur ve dinamik bir tarz sunuyor.

“Colored Suit Up”ta yer alan parçalar, gençlerin doğal görünümünü destekleyen kesimleriyle etkileyici güçlerini ortaya koyarken, birbirinden canlı renklerle yüksek enerjilerini de yeniden keşfetmelerini sağlıyor.  

Gençlerin enerjisini yansıtan ve başrolünde renklerin olduğu “Colored Suit Up” koleksiyonuna www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.