Anasayfa / MODA YOLU / DESA YENİ BİR TRENDE İMZA TIYOR

DESA YENİ BİR TRENDE İMZA TIYOR

DESA, tarzından ödün vermeyen kadınların yüzünü serin yaz akşamlarında da güldürüyor. Süet ve derinin en kaliteli haliyle cıvıl cıvıl yaz renklerinin ve metalik rengin asaletini birleştiren modeller, zamansız bir şıklık sunuyor.
DESA’nın yaz akşamlarına şık bir alternatif oluşturan ceketleri tül panel işçiliği ile üretiliyor. Bu işçilik sayesinde esneklik ve hareket özgürlüğü ile bedeninizi sımsıkı saran ceketler, sizi adeta gecenin yıldızı yapıyor.
Sizi ikinci bir deri gibi saran ,metalik, sarı, hâkî, kahverengi, turuncu, taba ve fıstık yeşili renkleriyle yazın rengarenk ortamına uyum sağlayan DESA ceketler, kendine özgü kalıp ve tasarımlarıyla gardırobunuzun en hit parçaları arasında yerini alıyor. Desenli şifon kıyafetlerden mini elbiselerinize, gündüzden geceye her zaman ve her kıyafetle kombinleyebileceğiniz ceketler, özgün ve dikkat çekici tarzınızı yansıtıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Türkiye’de erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikte 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.