Anasayfa / MAGAZİN / DİJİTAL SİHİRBAZ ZACH KING, BOYNER VE DOCKERS®’A ÖZEL ETKİNLİKLE İSTANBUL’DAYDI

DİJİTAL SİHİRBAZ ZACH KING, BOYNER VE DOCKERS®’A ÖZEL ETKİNLİKLE İSTANBUL’DAYDI

Dijital illüzyonları ile dünyada büyük merak uyandıran Dockers®’ın reklam yüzü Zach King,  Boyner ve Dockers® özel işbirliği ile İstanbul Soho House’da meraklılarıyla buluştu.

Film yapımcısı ve Youtuber olan, dünya çapında 21 milyonu aşan Instagram takipçisiyle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip Zach King bu özel buluşmada ilham veren hikayesini, projelerini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Zach King’in konuşmasının sonunda yayınladığı, izleyicilerin de yer aldığı sürprizlerle dolu film büyük şaşkınlık ve beğeni ile izlendi.

İlham veren bir hikaye

Zach King, Boyner ve Dockers® özel işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte,

7 yaşından bu yana film yapımcılığıyla ilgilendiğini ve film yapımcılığının kendisi için adeta bir aşk olduğunu belirtti. Youtube kanalını 2008 yılında açan King, 10 yıldır içinde sürpriz  ve dijital illüzyonlar barındıran videolar çekiyor. King’e göre başarının sırrı ise yılmadan tekrar tekrar denemek.

20 senelik stratejik iş ortaklığı

Türkiye’de Boyner ve Dockers® stratejik iş ortaklığının 20 seneye dayandığını ve bu işbirliğinin her iki taraf için de oldukça önemli olduğunu vurgulayan Boyner Erkek Kategorisi Satınalma Direktörü Burak Topçuoğlu,  Dockers®’ın reklam yüzü Zach King’i böyle bir etkinlikle İstanbul’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek: “Dockers® 2018 İlkbahar-Yaz sezonu için etkili ve ses getirecek bir projeye ima attı. Zach King’i Dockers®’ın reklam yüzü olarak bir süredir ekranlarda izliyoruz. Zach King’in ilham veren hikayesine burada hep birlikte tanık olmak ise bizim için ayrı bir heyecan. Dockers®, Boyner’in erkek giyim kategorisindeki en güçlü iş ortaklarımızdan biri. İşbirliğimizin, sinerji yaratacak bu tür projeler ve önümüzdeki dönem Dockers® markasının “Boyner’e özel” satışta olacak yeni koleksiyonlarıyla daha da büyüyeceğine inanıyorum.” dedi.

Dockers® Genel Müdürü Ersin Arslan ise, “Dockers olarak 32 senedir erkek giyiminde oyunun kuralını değiştiriyoruz. “Casual Friday” kavramı Dockers ile ortaya çıktı. Bizler, rahat kıyafetlerin iş hayatında kendine yer edinebilmesini sağladık. Erkekleri takım elbiseye mahkum eden anlayıştan bugünkü anlayışa geçişin başını çektik. Zach King ile de “Game Changers” konsepti çerçevesinde işbirliğimizi yürütüyoruz. Erkeklere “her şey mümkün ve bunları yapmak için takım elbiseye ihtiyacınız yok” diyoruz” dedi. Arslan ayrıca, Boyner’e işbirliği için teşekkür ederek, sözlerini “Boyner Türkiye’deki en önemli iş ortaklarımız arasında yer alıyor. 20 seneden bu yana, bizleri tercih eden erkeklerle Boyner çatısı altında buluşabiliyoruz. Türkiye’nin en büyük ve en başarılı perakendecileri arasında yer alan böyle güçlü bir marka ile yan yana durmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” şeklinde noktaladı.

Zach King’in reklam yüzü olduğu ve Dockers®’ın erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan Smart 360 Flex Khaki koleksiyonu ile diğer Dockers ürünleri tüm Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.