Dilek Hanif’in Yeni Koleksiyonu Mandarin Oriental, Bodrum’da Moda Severlerle Buluştu

Date:

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum ev sahipliğinde gerçekleşen Luxury Shopping Week ses getiren etkinlikleriyle  dikkat çekti. Türk modasına değer katan ünlü modacı Dilek Hanif’in son dönem tasarımları yeni mağazasında görücüye çıktı.  

Lüks alışverişin ayrıcalıklı adresi Mandarin Oriental, Bodrum, 23 – 26 Haziran tarihlerinde iş, sanat ve cemiyet hayatının yoğun ilgisiyle gerçekleşen Luxury Shopping Week kapsamında keyiflikli etkinliklere de ev sahipliği yaptı. Ünlü modacı Dilek Hanif’in merakla beklenen son koleksiyonu Nature Resort Collection’u da içeren tüm yeni sezon koleksiyonları Hanif’in  Mandarin Oriental, Bodrum’ daki yeni mağazasında görücüye çıktı. 

Başarılı Modacı Dilek Hanif, koleksiyonlarının yanı sıra sürdürebilir moda ve sektörde kadınları güçlü kılmak amacıyla gerçekleştirdikleri girişimleri de katılımcılarla paylaştı. Etkinlik kapsamında Mandarin Oriental, Bodrum’da yer alan Dilek Hanif Store’u aralarında Şeli Elvaşvili, Çiğdem Erkman, Selda Doğan, Suzan Toplusoy, Aliye Sevimlisoy, Selma Türkeş, Özlem Avcıoğlu ve Dilhan Hanif gibi cemiyet hayatından seçkin davetliler ziyaret etti. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Make America Great Again (MAGA) nasıl kokuyor?

ABD Başkanı Donald Trump'ın 2016 seçim kampanyasıyla dünya çapında...

Moda endüstrisinde ucuz üretim dönemi sona eriyor

Küresel moda endüstrisinin en önemli üretim üslerinden biri olan...

Moda dünyasının futbolcu ikonları

Futbol artık sadece yeşil sahalarda oynanmıyor. Dünya Kupası'nın ardından...

TURKUA Halı, Anadolu’nun kadim mirasını taşıyor

Ev dekorasyonu artık yalnızca estetikten ibaret değil. Günümüz tüketicileri,...