Anasayfa / MANŞET / DISCO KNIGHTS…

DISCO KNIGHTS…

Raisa & Vanessa PresentsUnderground disco dünyası orta çağ şövalyelerini ağırlıyor. Kendinden emin kalıplar bu kez, Raisa&Vanessa’nın yaratıcı çizgileriyle glam bir kışın peşinde… Lüksün kendini gösterdiği incelikli işçiliğin hakimiyetini ilan ettiği ‘’Disco Knights’’ta, kadife, fırfır ve kristalize taşlar 2019 kışına yön veriyor

İlhamını barok mimari ve dönemin Florent Şövalyeleri‘nden alan, günümüz disco formlarını ipek, kadife, şifon kumaşlarda taş işlemelerle buluşturan Raisa & Vanessa, “Disco Knights’’ Koleksiyonu’nda kendi rönesansını ilan ediyor. Alışılagelen kalıplarının dışına çıkarak, yeni elbise kalıplarıyla 2019 kışına yön veren Raisa&Vanessa, kendine güvenen kadınlara tezat ancak teatral bir görüntü sunuyor. Bu sezonda vatkalı ceketler, pantolonlar, ikili takımlar ve taş işlemelere ağırlık veren R&V, pantolon-ceket takımlarından, uzun, mini ve midi etek boylarına uzanan arkadaş grubu ürünleriyle alışılmışın dışında seçenekler sunuyor.

Semicouture, Pret-a Porte ve Houte Couture bölümlerinden oluşan koleksiyonda ipek, krop, kadife ve dantelin yanı sıra özel dokularla baskı uygulanan kumaşlar Orta Çağ’a göndermede bulunuyor. Bohem esintilerin hakim olduğu Semicouture’da kadifenin ele geçirdiği, leopar desenler volanlarla tamamlanıyor. Dantel elbiselerin, ikili kadife ve rugan takımların marka DNA’sını yansıttığı koleksiyonda, taşlarla işlenen şifon gömlekler sezona yepyeni bir boyut kazandırıyor. İpek, kadife, dantel ve farklı dokudaki kumaşlara uygulanan baskılarla hazırlanan Pret-a Porte’de; Trenchcoatlar, ceketler, ispanyol paçalar, tulumlar, taş baskılı taytlar ve sweatshirt takımları karşımıza çıkıyor. Yurtdışından getirilen 3 boyutlu kristallerin ve kasalı swarovskilerin el işçliği ile uygulandığı; fırfırlı, tüylü modlarla hazırlanan, uzun, midi ve mini elbiselerin yer aldığı Houte Couture ise koleksiyonun en çarpıcı kısmını oluşturuyor.

“Disco Knights’’ta zarafet; cezbedici ve feminen kalıplarla karışarak Raisa & Vanessa’nın kendine özgü detaylarını da içinde barındıran bir ustalıkla tekrar yorumlanıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.