Anasayfa / GÜZELLİK / Ducray Keracnyl Serisi’nden Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler için Bakım Rutini

Ducray Keracnyl Serisi’nden Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler için Bakım Rutini

Özellikle yaz aylarında, tüm cilt tipleri güneşten etkilenir. Güneşin faydası olduğu kadar, UV ışınlarının cildimize verebileceği zarar, bazen lekelenme ve cilt kusurları gibi tedavi gerektiren sonuçlara neden olabilir. 

Her cilt tipi farklı olduğu gibi, her cilt türünün de kendine özgü bakımı vardır. En yaygın cilt tiplerinden biri olan yağlı ve akneye eğilimli cilt, düzenli ve doğru bir cilt bakım rutinine ihtiyaç duyar. Ducray Keracnyl serisi, yağlı ve akneye eğilimli cilt tiplerini hedef alan 3 adımlık bir bakım rutini sunar.

Adım #1 Sabah ve akşam cildinizi temizleyin. 

Sağlıklı bir cildin en önemli adımı cildinizi temizlemektir.

Keracnyl Gel, aktif bileşen Myrtacine® sayesinde yağlı ve akneye eğilimli cildi kurutmadan temizler, arındırır ve cilt kusurlarının azalmasını destekler.

Kullanılışı #1 Sabah ve akşamları nemli cilde uygulayın, köpürtün ve iyice durulayın.

Adım #2 Cildinizi nemlendirin.

Cilt nemlendirilmediğinde veya ihtiyacı olan sudan mahrum kaldığında, birçok problemi beraberinde getirir. Cildinizi genç ve canlı tutmak istiyorsanız mutlaka cilt tipinize uygun nemlendiriciler ile düzenli olarak cildinizi nemlendirmeniz gerekir. Eğer yağlı ve akneye eğilimli bir cildiniz varsa doğru bir nemlendirici kullanımı daha da önemli hale gelir. 

Keracnyl PP+ Crème, içeriğinde bulunan Celastrol® ve Mrytacine®, cilt kusurları ve lekelerin azaltılmasına destek olurken Vitamin PP, cilt kızarıklığını azaltarak tahriş olan cildi yatıştırmaya da yardımcı olur. 7 günlük kullanım sonucunda lekelerin azaltılması üzerinde etkili olduğu kanıtlanmıştır*.

*8 hafta boyunca 40 hastayla birlikte gerçekleştirilen klinik çalışmada, günde 2 kez sabah ve akşam uygulama. 

Kullanılışı #2 Keracnyl Gel ile önceden temizlenmiş cilt üzerinde günde 1 veya 2 kez kullanın. Tek başına veya destek ürünü olarak kullanılabilir. 

Adım #3 Cildinizi güneş ışınlarına karşı koruma altına almayı unutmayın.

Ducray Laboratuarları tarafından yağlı ve akneye eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilen, leke karşıtı güneş koruyucu Keracnyl UV SPF50+, geniş spektrumlu UVA/UVB filtre sistemi sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerine karşı cildinizi korur. Cilt kusurlarının giderilmesini destekleyen ve çok yüksek koruma sağlayan özel formülüyle güneşlenme sonrası cilt lekelerinin yeniden oluşmamasına yardımcı olur.

Kullanılışı #3 Güneşe çıkmadan önce ürünü (2 mg/cm²) yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Özellikle banyo yaptıktan, havluyla kuruladıktan ve terledikten sonra bile korumayı sürdürmek için ürünü tekrar uygulayın. 

Güneş kremi kullanırken bile güneşte çok uzun süre kalmayın. Aşırı güneş maruziyetinden kaçınınız.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.