DÜĞÜN ORGANİZATÖRLERİ BULUŞUYOR

Date:

INTERNATIONAL MICE & WEDDING FORUM 28 MAYIS’TA BAŞLIYOR!Bu yıl 3.üncüsü düzenlenecek olan International MICE & Wedding Forum (IMWF) 28 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında Antalya Belek, Titanic Deluxe Golf Belek otelde gerçekleşecek. Türkiye’nin turizm ve ekonomi alanında pazardaki payını arttırıp, geliştirmesi için büyük bir fırsat ve önem taşıyan forum,tüm dünya ülkelerini ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

Dünya turizm hareketinin en önemli alanlarından olan MICE (toplantı, teşvik gezisi, kongre/konferans ve etkinlik) ve düğün organizasyonu aktörleri turizm başkenti Antalya’da 70 ülke ve 450’nin üzerinde acente ve bu acentelerle görüşmeye gelen, 150’nin üzerinde, otel, havayolu şirketi ve sektör tedarikçisi ve yöneticisiyle bir araya gelecek.

Düğün sektöründe 150 milyar dolarlık bütçeye ulaşan Hindistan başta olmak üzere Amerika, Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Lübnan, Nijerya ve Japonya gibi dünya ülkelerinin katılacağı forum, gerçekleştireceği turizm hareketiyle Dünya’da bir ilki gerçekleştirecek. Tüm Dünya’nın gözü forum boyunca Antalya’ da olacak. Forum boyunca gerçekleşecek paneller, tanıtımlar ve birebir görüşmelerle Türkiye’nin düğün ve MICE destinasyonu olarak tercih edilmesi ve pazardaki payının arttırılması sağlanacak.

Türk Hava Yolları ve Titanic Otelleri sponsorluğunda gerçekleşecek olan IMWF, Antalya’nın tanıtımında da büyük rol sahibi. Ayrıca foruma katılacak olan Dünya ülkeleri Aspendos Antik Tiyatrosu’nda özel bir gecede de yaşayacak. Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusunu bu özel gecede deneyimleyerek yaşayacaklar.

International MICE & Wedding Forum (IMWF) Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy ise forum öncesi yaptığı açıklamada; ‘ Bu yıl 3.üncsünü gerçekleştireceğimiz IMWF için geriye sayım başladı. Dünyada ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir turizm buluşması yaşanacak. Dünya turizmine yön veren turizm aktörleri ve çok önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri Antalya’da 4 gün boyunca unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Yoğun şekilde gerçekleşecek toplantı ve birebir görüşmelerden çok umutluyuz. Tüm dünyada IMWF olarak yaptığımız bu büyük organizasyon çok konuşuluyor, takip ediliyor. Türkiye ve Antalya destinasyonu olarak daha çok tercih edilip dünyanın her yerinden ülkemize düğün, toplantı ve kongreler için ülkelerin gelmesini hedefliyoruz. IMWF‘nin en önemli özelliği ilk ve tek olarak 70 ülkeyi bir araya getirerek tanıtımını yaptığımız destinasyonu direk yaşatmasıdır. Bu bizim içinde Türkiye içinde turizm açısından büyük bir başarıdır.’ dedi.

28 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek International MICE & Wedding Forum (IMWF) turizmin kalbini Antalya’ da attıracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Feng Chen Wang ve Under Armour Rebel Daughter koleksiyonu

Feng Chen Wang ve Under Armour iş birliğiyle hazırlanan Rebel Daughter koleksiyonu Şanghay'da düzenlenen özel bir etkinlikle moda dünyasına tanıtıldı.

Dolce & Gabbana güzellik birimi büyümesini sürdürüyor

Dolce & Gabbana güzellik birimi 2026 yılında çift haneli büyüme oranlarını korumayı hedefliyor.

Dubai Moda Haftası yeni sezon programını duyurdu

Dubai Moda Haftası 22-26 Ekim tarihleri arasında yerel ve uluslararası tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Elsa Hosk Witchery koleksiyonu ile gardırop temellerini sunuyor

Elsa Hosk, Witchery için hazırladığı 25 parçalık özel koleksiyon ile modern kadının gardırobuna zamansız ve işlevsel bir yaklaşım getiriyor.