Anasayfa / EKO-MODA / ECLECTİC FARKLI BİR MAĞAZA

ECLECTİC FARKLI BİR MAĞAZA

Eclectic Concept Store, müşterilerine giyimden ev dekorasyonuna kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Alıştığımız concept store’ların aksine mağaza içerisinde konumlandırılmış atölye alanı ve ürün kumaşları ile kişiye özel tasarım hizmeti vererek müşterisine dilediği tasarımın kumaşını seçme fırsatı sunan Eclectic Concept Store farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenlerin favori adresi olacak!

Eclectic markasının yanı sıra; el işçiliği ile yapılmış kot ceketler, payetli pantolonlar ve yaz günlerinde beach şıklığına uyabilecek mayo tasarımlarına sahip Azza Vera, tamamı post modern çizgilerden oluşan ev dekorasyonu markası Saleenart, etnik desenleri bir araya getiren tasma, kolye, bileklik gibi tasarımlarıyla dikkat çeken ve İstanbul’da ilk defa mağaza olarak Eclectic Concept Store’da yer alacak ürünleriyle La Petite Idylle, son günlerin trendleri arasında yer alan “dilek kolyeleri” tasarımlarıyla Make a Wish Design, Colombia’dan özel olarak getirtilen ve kesinlikle ilk görüşte vurulacağınız tasarımlara sahip olan Hilo Wayuu Art çantalar mağazada yer alacak markalar arasında yer alıyor. Ebru sanatının kıyafetle bütünleştiği muhteşem görsellikteki ürünler, Eclectic Concept Store’da yer alan markaların mağaza için özel olarak tasarlayacağı ürünler de müşterilerin beğenisine sunulacak. Müşteriler için özel olarak yurtdışındaki vintage shop’lardan seçilen, başka bir eşi olmayan çanta ve ayakkabılar da yine mağazada sergileniyor olacak.

Bebek’te konumlandırılmış olan mağaza sade ve şık bir çizgide tasarlanarak misafirlerine ferah ve keyif alacakları bir atmosfer sunuyor. Eclectic Concept Store, sizi tasarlatmak istediğiniz kıyafetin hazırlanma aşamasında mağazanın bahçesinde keyifle kahvenizi yudumlayıp tasarım sürecinin bir parçası olmaya davet ediyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.