Anasayfa / MANŞET / “En Moda Trikoları Koton’a Sor Al”

“En Moda Trikoları Koton’a Sor Al”

“En Moda Trikoları Koton’a Sor Al”

Koton, yeni sezonun kış görünümlerini sonbahar- kış triko koleksiyonu ile gardıroplara taşıyor. Hem şık hem de günlük stilleri hedef alan tasarımlar, sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

KOTON Sonbahar / Kış

Koton2019-2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile sezonun trendlerini belirlemeye devam ediyor. Sezonun kilit parçası olan; zengin renk ve model seçenekleriyle dikkat çeken trikolar hem ofis kullanımları hem de modern şehir stiline uygun şık görünümler sunuyor. Serin havalarda dolapların en çok tercih edilen tasarımları arasında yer alan olan trikolar, Koton Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda 5 farklı konsept üzerinden moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Sıcak ve Yumuşak Dokular

Koton triko koleksiyonunda yumuşak dokulu trikolar dikkat çekiyor. Long over long trendinin hakimiyet kurduğu, uzun pantolonlar ve eteklerle kombinlenen oversize modellerin yer aldığı tasarımlarda; yulaf rengi, camel, bej gibi yumuşak tonlarda uzun hırkalar ve kazaklar ön plana çıkıyor.

Mücevher Işıltısı

Bu sezon yeni sezon koleksiyonlarının olmazsa olmazı parlak detaylar, Koton triko tasarımlarında da etkisini gösteriyor. Zümrüt yeşili, yakut kırmızısı, safir mavisi ve canlı mor gibi değerli mücevher renklerinde, dekolte detaylı, parıltılı trikolar; kadınsı ve şık bir görünüm yaratıyor.

Vahşi Doğa Desenleri

Son yılların dikkat çeken trendi vahşi hayvan desenleri, Koton Sonbahar-Kış sezonu tasarımları arasında da yerini alıyor. Jakarlı triko kazak ve elbiseler ister desenli ya da renkli çoraplar, ister çizme ve botlar ile tercih edilerek, tüm kış boyunca şık ama rahat bir görüntü yakalamak isteyenlerin favorisi oluyor.

Örgü ve Utility

Rahatlık ve stilin harmanlandığı utility trendi, Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmezi trikolarda da öne çıkıyor. Saç örgülü, 3 boyut efektine sahip jakarlı ve katlamalı balıkçı yaka trikolar, benzer tonlarda utility pantolonlarla kombinlenerek sofistike bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor.

İkonik Desenler

Ekose, kazayağı ve dama desenli tasarımlar, Koton’un triko koleksiyonuna çarpıcı bir tarz katıyor. Desenlerin öne çıktığı uzun kaban / hırka trikolar, yine desenli pantolon ve bluzlar ile kullanılarak sezonun en dikkat çeken trendleri arasında yerini alıyor.

Yumuşak dokuları ve şık tasarımları ile sıcacık bir kış sezonu yaşatan trikolar, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.