Anasayfa / MAGAZİN / ETKİNLİKLERE KATILIM ÜCRETSİZDİR!

ETKİNLİKLERE KATILIM ÜCRETSİZDİR!

adidas Originals, Ekim Etkinlikleri
adidas Originals, Ekim Etkinlikleriyle İkonik Modellerini Şehre Yayıyor

İkonik modelleriyle günlük yaşam sokak stiline yön veren adidas Originals, ekim ayı boyunca düzenleyeceği moda, sanat, müzik buluşmalarında bu kez ilhamını sanata, kültüre ve sokak modasına yön veren ikonik modellerinden alıyor ve sneaker kültürünü şehre yayıyor. İstanbul’un çeşitli lokasyonlarına yayılan etkinlikler, ilhamını Campus, Gazelle, Stan Smith, Superstar gibi ikonik adidas Originals tasarımlarından alacak.
Ekim ayı etkinlikleri arasında, adidas Originals Nişantaşı mağazasında gerçekleşecek olan akustik konserler, atölye ve buluşmalar var. Bunların yanı sıra, etkinlik takvimi, ‘Takeover’ konsepti ile, Originals ruhunu yaşayan başka mekanlara da taşınıyor. Ekim ayının Takeover konseptli etkinliği, orijinalin asla sona ermediği Nişantaşı’nda yer alan Socrates Bistro’da gerçekleşecek ve ikonlardan ilham alan bir gece yaşanacak.

Icons Nights
Orijinalin asla sona ermediği İstanbul, Nişantaşı mağazası ile mahalleye yayılan Originals ruhunu bu kez Socrates Bistro’da yaşayacak. Gecenin sürpriz ev sahibi, orijinal ruhunu mekana taşıyacak.
05 Ekim Perşembe, 21.00
Socrates Bistro Nişantaşı

Konser: Hey Douglas
Hey Douglas! , Veyasin’in, 70 ve 80’lerin saykodelik, funk ve soul şarkıları ile günümüzün geleceğe dönük ritimlerini birleştiren projesi. İstanbul müzik sahnesinin en sevilen ve en kalabalık konserlerinin sahibi olan Hey Douglas, dj setini adidas Originals Nişantaşı’na taşıyacak.
07 Ekim Cumartesi 15.00
adidas Originals Nişantaşı

Fezi_Altun_adidas_OriginalsInspiration: Fezi Altun
Nişantaşı sokaklarına orijinal ruhunu taşıyan ekibin bir parçası olan Fezi Altun, makyaj aynasını adidas Originals Nişantaşı Mağazasına taşıyarak sokak stili sohbetine katılacak ve yüzleri orijinal sanatı ile buluşturacak.
07 Ekim Cumartesi 17.00
adidas Originals Nişantaşı

Talk: Icons & Ater Party
Esat Savut Söyleşisi
Sneaker kültürünü takip etmekten öte, bu kültürü gerçekten yaşayan koleksiyonerlere verilen sneakerhead lakabının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Esat Savut, sneaker nedir, kültürü nasıl yaşanır ve sneaker dünyasında nasıl ikon olunur gibi temalar üzerinden konuşmasını şekillendirecek.
13 Ekim Cuma, 20.00
Bant Mag Bina

Songs_From_a_Breeze_adidas_OriginalsKonser: Songs From a Breeze
Caz vokalisti Deniz Taşar ve bas gitarist Şentürk Öztaş’ın minimal, içten ve huzurlu Songs From a Breeze projesi, İstanbul müzik sahnesinin huzur veren yeni yükselen değeri.
14 Ekim Cumartesi, 15.00
adidas Originals Nişantaşı

Workshop: Iconic Illustrations
Birçok farklı alanda yaratıcılığını yansıtan tasarımcı Ayk Çubukcu, sadece bir günlüğüne özgünlüğünü adidas Originals Nişantaşı Mağazası’ndan satın alınan ürünlerin özel kutularına yansıtacak, Originals orjinalliği kişiye özel eşsiz bir özgünlük ile birleşecek.
14 Ekim Cumartesi, 17.00
adidas Originals Nişantaşı

*Etkinliklere katılım ücretsizdir.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.