Anasayfa / MANŞET / HABERİN VAR MI; YAZ GELDİ

HABERİN VAR MI; YAZ GELDİ

LC Waikiki “Mevsimin Enerjisini Elbiselerle Hisset” mottosundan esinlenerek hazırladığı, elbise tasarımları ile moda dünyasını renklendiriyor. Uzun-kısa, kollu-kolsuz, çiçekli-çizgili, askılı, yakalı modelleriyle LC Waikiki, yaz mevsiminden aldığı ilhamı elbiselere taşıyor. Elbise koleksiyonu, açık limon sarıdan, kırmızının tonlarına, ince çizgilerden kalın renkli çizgilere, irili ufaklı çiçek desenlerine, ferah renklerden klasik renklere uzanan bir yelpaze ile dikkat çekiyor.

Bu yaz ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun da tercih ettiği keten, saten, şifon kumaşların yer aldığı, sezonun en belirgin trendlerinden biri olan çiçekli elbise modelleri ile gardıroplara da yaz gelecek. Her zevke uygun rahatlık ve şıklığı bir arada bulabileceğiniz elbiselerde kruvazeden düğmeliye, fırfır ve tül detaylardan omzu açıkta bırakan modellere kadar geniş bir ürün gamı yer alıyor. Detayların eşliğiyle hareketlilik kazanan elbiseler de yaza merhaba diyor.
ünlü oyuncu

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.