Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / HEMINGTON YENİ YATIRIMLARI İLE BÜYÜYOR

HEMINGTON YENİ YATIRIMLARI İLE BÜYÜYOR

HemingtonCEO_UmutBoz_
SMART CASUAL ERKEK GİYİM MARKASI HEMINGTON YENİ YATIRIMLARI İLE BÜYÜYOR

Yüzde yüz saflık ve doğallık prensibiyle erkek giyim sektörüne yeni bir soluk getiren Hemington, 2018 yılında açacağı mağazalar ile emin adımlarla büyüyor. Hemington CEO’su Umut Boz, yakın zamanda franchise sistemine geçeceklerini ve 2018 yılında yurtiçinde 15 mağazaya ulaşacaklarını ifade ediyor.

3 yıllık bir pazar araştırmasının sonucunda Türkiye pazarına giren Hemington, modern konsepti ve saf kalite ürünleri ile dikkat çekiyor. Günlük iş hayatında olduğu kadar hafta sonları da rahatlıkla giyilebilecek Hemington koleksiyonu, Smart Casual giyimin şıklığını ve rahatlığını tüketicisine sunuyor. Planlı bir büyüme stratejisi ve franchise sistemi ile en doğru lokasyonlarda 2018 yılında 15, 2020 yılında ise 40 mağazaya ulaşacaklarını aktaran CEO Umut Boz, 40 mağazadan en az 10 tanesinin yurt dışında olacağını belirterek, Hemington’ı çok yüksek kalitede üretilmiş ürünü tüketicisiyle buluşturan yeni nesil bir marka olarak tanımlıyor.

IQ koleksiyonu ile iş hayatında sürekli hareket 

Dünyanın en özel yerlerinden gelen saf kaliteyi doğrudan ürünlerine taşıdıklarının altını çizen Umut Boz; “Hemington koleksiyonundaki tüm ürünler merino yünü, giza ve pima pamuğu, ipek ve saf kaşmirden üretiliyor. Bunun yanında yenilikçi ürünleri de tüketicilerle buluşturuyoruz. Örneğin, Türkiye’de yalnızca Hemington’da bulunan IQ koleksiyonunu geliştirdik. Özel bir teknikle işlenen merino yününden üretilen ve kırışmayan IQ koleksiyonu ile iş hayatında sürekli hareket halinde olan ve sıkça seyahate çıkan erkekler için mükemmel bir çözüm sunuyoruz.” dedi.

Hemington ürünlerinin yalnızca tamamen doğal, nefes alan ve doğru bakım ile uzun yıllar orijinalliğini koruyacak elyaflardan üretilmesinin altını çizen Boz; “Biz ürünlerimizde dünyanın en kaliteli ipliklerini kullanıyoruz. Çünkü en iyi kalitenin doğallık olduğuna inanıyoruz. Eğer bugün ne yediğimize dikkat ediyorsak, ne giydiğimize de dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

 Hemington Franchise koşulları

Kendi konsept mağazalarının yanı sıra yakında franchise sistemine de geçeceklerini belirten Boz; “Kurulduğumuz günden bu yana birçok franchise ve bayilik talebi aldık. Hemington vizyonunda ilerleyecek, müşteri portföyü güçlü ve en önemlisi dinamik adaylara kapımız açık. Önceliğimiz premium noktalardaki teklifleri değerlendirmek. Giriş bedeli talep etmiyoruz. Hemington markası için uygun mağaza büyüklüğü 80-120 metrekare arası. Doğru bir projede ortalama bir mağazanın yaptığı yatırımı 24 ay içerisinde geri alması mümkün olabiliyor” dedi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.