Anasayfa / MANŞET / HER PERŞEMBE KÜBA RÜZGARI

HER PERŞEMBE KÜBA RÜZGARI

 

havanaZaxi, şehir hayatının getirdiği yorgunluğa Latin müzikleri ile çare buluyor. Haftanın stresini üzerinden atıp rahatlamak isteyenler, Perşembe akşamları canlı Küba müziklerinin keyfine Maslak’ta varıyor.

Zaxi, Nisan itibarıyla her Perşembe 18.30-22.00 saatleri arasında düzenleyeceği Happy Hour’da, misafirlerini özel Karayip kokteyli ikram ederek karşılıyor. Trio Cuba grubu, Latin parçalarla ruhunuzu beslerken, misafirler tapas ve sushi tabaklarının sunulduğu Happy Hour menüsü ile dünya mutfağından zengin tatları çok özel fiyatlarla deneyimleme imkânı buluyor.  Kişiye özel bir tapas ve bir sushi tabağı ile bir kadeh antik şarabın dahil olduğu menünün fiyatı, sadece 79 TL.

İş dünyasının olduğu kadar, eğlence dünyasının da merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Maslak, gerek gün içinde, gerekse iş sonrasında yoğun ilgi görüyor. Bölgede, konumu ve gurme restoran anlayışına getirdiği farklı yorumla, kısa zamanda müdavimlerini yaratan Zaxi Restaurant, iyi yemek, eğlence ve müziği bir araya getiriyor.

Hilton İstanbul Maslak Oteli’nin giriş katında yer alan Zaxi Restaurant, merkezi lokasyonuyla, rahatlık ve konforu bir araya getiriyor. İş çıkışlarında ya da akşam yemeği sonrasında, güzel vakit geçirmek isteyenler, Zaxi’ye gitmek için artık daha sık bahane buluyor.

Adres: Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi No:233-101, Sarıyer İstanbul

www.zaxiistanbul.com

KÜBA MÜZİKLERİ

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.