Anasayfa / MANŞET / Her Zaman Şık, Her Zaman İddialı Maurice Lacroix

Her Zaman Şık, Her Zaman İddialı Maurice Lacroix

İsviçre saatçiliğinin mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın bir süredir özel saatlere imzasını atan Maurice Lacroix, yeni modelleriyle iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Maurice Lacroix’ın erkekler için tasarladığı Aikon Date serisinin yeni üyesi, güçlü duruşuyla öne çıkıyor. İsviçre saatçiliğinin kusursuz işçiliğini ve şıklığını yansıtan çelik saatin kadranı, sezonun trend rengi yeşil ile iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Yalın çizgisiyle şıklıktan da ödün vermeyen saat, Aikon koleksiyonuna özgü altı kollu bezeliyle hareket kazanıyor.

Maurice Lacroix’ın kalıpları yıkmayı sevenlere hitap eden yeni koleksiyonu, okyanusların daha temiz olmasına da yardımcı oluyor. Okyanuslardan toplanan plastik atıkları, İsviçre kalitesinde saatlere dönüştüren devrim niteliğindeki teknoloji sayesinde ortaya çıkan bu iddialı tasarım, denizin mavisi ve temizliğini simgesi beyazı buluşturuyor. Yalın bir forma sahip saatin kadranında kullanılan balıksırtı desen ise tasarıma dinamizm katıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.