H&M 2017 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Date:

THOMAS_COELLNER2016 yılını 16 açılışla kapatan H&M Türkiye, 2017 yılında Edirne, Sivas, Adana, Bursa ve İzmir mağazalarını da açtı. H&M Türkiye’de bugün 24 farklı ilde mağazacılık operasyonlarını yürütülüyor.

H&M,2017 yılında dijitalde de büyümeyi hedefleri arasına aldı. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner mağazalar ve dijitalleşme stratejisi üzerinde yorumda bulunarak “H&M olarak Türkiye’de bulunmaktan ve moda severlerinin ilgisinden çok mutluyuz. Mart ayında iki, Nisan ayında dört mağaza açılışı birden gerçekleştirdik. 2017 yılında pek çok yenilikle seneye başladık. Online mağazamız müşterilerimizin büyük heyecanla beklediği bir şeydi. Çok büyük bir ilgiyle karşılandık ve mutluyuz. H&M alışveriş deneyimini her kanaldan kusursuz sunabilmek en önemli hedefimiz. Bu, online mağazamızın açılışının olduğu gibi, en iyi servisi vermek adına mevcut mağazalarımızın iyileştirilmesini ve en son modayı herkese ulaştırmayı da içeriyor.’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Nike ve Hindistan üretim bağlarını güçlendirmeyi planlıyor

Nike üst düzey yönetimi, Hindistan'da yerel üretim ve tedarik zinciri kapasitesini artırmak amacıyla Hindistan Ticaret Bakanı ile bir araya geldi.

La Perla e-ticaret sitesini yeniden açtı

Lüks iç giyim markası La Perla, üç yıllık aranın ardından e-ticaret platformunu yeniden faaliyete geçirdi.

Karl Lagerfeld Meksika konut projesiyle gayrimenkul sektörüne giriyor

Karl Lagerfeld markası Meksika'nın Huixquilucan şehrinde 73 konutluk yeni bir gayrimenkul projesine imza atıyor.

Paris Belediyesi Champs-Elysees çevresindeki sokakların yenilenmesini Louis Vuitton’a devretti

Paris Belediyesi, Champs-Elysees bölgesindeki iki sokağın yenilenme projesini Louis Vuitton'a devretme kararı aldı.