Anasayfa / EKO-MODA / H&M’DEN 20 BİN TL’LİK TATİL ÇEKİ

H&M’DEN 20 BİN TL’LİK TATİL ÇEKİ

H&MH&M 11 -22 Aralık tarihleri arasında mağazalarından alışveriş yapan 3 kişinin tatil hayallerini gerçekleştirecek. H&M, 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese bir adet kazı-kazan kart hediye ediyor. Kartlarında ikramiye çıkan 3 kişi 20.000 TL tutarında seyahat harcaması yapabiliyor. Pek çok tatil kampanyasının aksine, H&M tatil ikramiyesi, uçak bileti, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonunun yanı sıra araç kiralama, yurt içi ve yurt dışı havaalanı transferleri gibi pek çok görünmeyen detay ve masrafı da kapsıyor.

20.000 TL’ye nereye gidebilirsiniz?

20.000 TL seyahat ikramiyesi ile, Avustralya’ya iki kişi gidiş dönüş bileti, otel masrafı ve günlük harcamaları karşılayabilirsiniz. Bangkok’a uçabilir, balayı cenneti Phuket’te konaklayabilirsiniz. Dünyanın en büyük metropolü New York’a gidebilir ya da İtalya bağlarında gezebilirsiniz. Ancak eğer yurt dışı seyahati yapmak istemiyorsanız, Türkiye’nin dört bir yanındaki en güzel tatil yörelerini de bu seyahat çeki ile ziyaret etmek mümkün.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.