Anasayfa / EKO-MODA / HONOR FOR THE BRAVE

HONOR FOR THE BRAVE

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor, dört kameralı yeni akıllı telefonu Honor 9 Lite için moda dünyasının cesur ismiyle ortak çalışmasını görücüye çıkardı. Honor, Paris Sonbahar/Kış Moda Haftası after-show partisinin ev sahibi, meşhur moda tasarım markası KOCHÉ ile ilk işbirliğini duyurdu.

Kendini genç hisseden tüketicilerin gözdesi olan lider akıllı telefon markası Honor ve gençlerin kendileri gibi olmasını teşvik eden cesur moda markası KOCHÉ, gençleri yakalayan ruhları sayesinde bütünleşiyorlar. Bu bütünleşmenin ortaya çıkardığı dinamik işbirliği hakkında konuşan Honor Başkanı George Zhao, “Gençlerin sevdiği trend yaratan, inovatif bir marka olan Honor olarak, bireyselliği ve modayı seven yeni nesle uygun cihazlar üretiyoruz” dedi.

KOCHÉ’nin Kurucusu ve Kreatif Direktörü Christelle Kocher, partide verdiği röportajda teknolojiye olan tutkusunu ve Honor 9 Lite’ının “her an ilham almasını sağladığını” dile getirdi.

Honor x KOCHÉ after-show partisi
Gençlere ilham veren ortak tutkuları ve marka DNA’larının bir araya getirdiği Honor ve KOCHÉ, teknoloji ve modanın eşsiz ve tam bir birlikteliğini yaratmak için çalışacaklar. Paris’teki Moda Haftası sonrasında ikilinin sponsorluğunda düzenlenen parti büyük ilgi gördü. Partiye teknoloji ve moda dünyasından davetliler ve basın mensupları katıldı. Etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldız şarkıcısı Merve Özbey de Honor’un davetlisi olarak yer aldı.

Kocher, “Teknolojinin hayatın her yönünü şekillendirdiği bir çağdayız. Moda da bu yönlerden birisi. Teknoloji yaratıcılığı artırıyor ve tasarım ile üretim süreçlerimizde önemli bir rol oynuyor. Alanlarının öncüsü olan KOCHÉ ve Honor, gençleri hayalleriyle buluşturmak için teknoloji ve moda dünyasını baştan yaratıyor. Bu kapsamda biz de Honor 9 Lite için özel, altı harika telefon kılıfı tasarladık” dedi.

Sınırlı sayıda üretildi

Sınırlı sayıda üretilen bu altı özel telefon kılıfı, her biri kendi açısından benzersiz olacak şekilde, genç ‘trendsetter’lar için tasarlandı. Honor 9 Lite’ın parlak arka yüzünden ilham alınan tasarımlar, gençlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ortaya çıkartıldı. KOCHÉ, tüketicilerin her an elinin altında olacak bu telefon kılıflarını eğlenceli bir dokunuşla selfie odaklı tasarladı.

Honor x KOCHÉ lansman

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.