İLHAN İREM ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN ” DUA” OKUDU

Date:

ilhan iremÜnlü sanatçı uzun bir aradan sonra Bursa’da sevenleriyle buluştu. 55. Uluslararası Bursa Festivali‘de sahneye çıkan İlhan İrem, Atatürk ve şehitler için Dua şarkısını okudu.

‘Yıllardan Sonra’ konseriyle hayranlarıyla buluşan İlhan İrem, 2 saati aşkın süre konser verdi. İlk şarkılarını yarattığı kendi şehrinin gökleri altında hemşerileriyle hasret gidermenin sevincini yaşadığını belirten İlhan İrem, gördüğü yoğun ilgiden duygulandı. İrem, konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

İrem, “Dua” şarkısını seslendirdikten sonra bu eseri şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için okuduğunu söyleyince konseri izleyenler sanatçıyı ayakta alkışladı. Sanatçının “Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ü silemez” sözleri üzerine bir grup, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahürat yaptı.

İşte İlhan İrem’in o şarkısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

2026 Burçlar ve Moda Rehberi: Gökyüzü Yeni Bir Stil Çağını Başlatıyor

Astroloji dünyası, 2026 yılını modern tarihin en büyük kırılma...

Beşiktaş İle İyiliğe Kanat Aç

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 2026 yılına girerken sadece bir spor...

Boat Show’da Milyonluk Yatlar Yenikapı’da

Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Yenikapı Boat Show,...

Beşiktaş JK’den Hatay’a Sevgi Köprüsü

Beşiktaşlı gönüllülerin yürüttüğü “Bu Forma Benden Sana Kardeşim” kampanyası,...