İLHAN İREM ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN ” DUA” OKUDU

Date:

ilhan iremÜnlü sanatçı uzun bir aradan sonra Bursa’da sevenleriyle buluştu. 55. Uluslararası Bursa Festivali‘de sahneye çıkan İlhan İrem, Atatürk ve şehitler için Dua şarkısını okudu.

‘Yıllardan Sonra’ konseriyle hayranlarıyla buluşan İlhan İrem, 2 saati aşkın süre konser verdi. İlk şarkılarını yarattığı kendi şehrinin gökleri altında hemşerileriyle hasret gidermenin sevincini yaşadığını belirten İlhan İrem, gördüğü yoğun ilgiden duygulandı. İrem, konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

İrem, “Dua” şarkısını seslendirdikten sonra bu eseri şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için okuduğunu söyleyince konseri izleyenler sanatçıyı ayakta alkışladı. Sanatçının “Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ü silemez” sözleri üzerine bir grup, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahürat yaptı.

İşte İlhan İrem’in o şarkısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

300 Mini Mozart Heykeliyle Müzik Mirasına Saygı

Avusturya'nın Salzburg kenti, klasik müziğin en büyük bestecilerinden Wolfgang...

Janoska Ensemble Bodrum Kalesi’nde Konser Verecek

Dünyaca ünlü Janoska Ensemble, 31 Ağustos'ta Bodrum Kalesi'nin tarihi...

Renkli Fotoğrafçılığın Efsane İsmi Harry Gruyaert Masterclass Düzenliyor

Fotoğraf dünyasının en prestijli kurumlarından CAMERA – Centro Italiano...

Bodrum Golf Club’ta Heykel Sergisi

Bodrum Golf Club, Türkiye'de bir ilke imza atarak çağdaş...