İLKBAHAR 2018 TOMMYXGIGI KAPSUL KOLEKSİYONU

Date:

Tommy HilfigerTommy Hilfiger, kadın giyim koleksiyonlarının küresel marka elçisi olan dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid ile 2018 İlkbahar TommyXGigi kapsül koleksiyonu lanse edeceğini duyurdu. 25 Şubat 2018 tarihinde satışa sunulacak ürünler, stil önerileri ve tasarım sürecindeki görüntüler moda severler ile buluşacak.İlkbahar 2018 TommyXGigi kapsül koleksiyonunun prömiyeri, 25 Şubat’ta Milano Moda Haftasının kapanışını yapacak olan TOMMYNOW deneysel defilesinde gerçekleşecek. Podyuma çıkan tüm görünümler, yetmişten fazla ülkedeki anında alışveriş yapılabilir kanallardan oluşan bir ekosistemden satın alınabilecek. İlkbahar 2018 koleksiyonları da markanın global toptan satış ağı ve kendi perakende kanalları, tommy.com, sosyal medya içeriği, alışveriş yapılabilen canlı yayın akışı ve chatbot’lar aracılığıyla satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

İtalya ve Fransa moda endüstrisi Venedik Forumunda birleşiyor

İtalya ve Fransa moda endüstrisi liderleri Venedik Sürdürülebilir Moda Forumunda üretim ve yaratıcılığı korumak için stratejik iş birliği kararı aldı.

Chanel Harrods mağazasında kayak temalı özel bir alan açtı

Chanel, yaklaşan kayak sezonunu kutlamak amacıyla Londra'daki Harrods mağazasında İsviçre esintili özel bir chalet alanı kurdu.

Met Gala 2027 teması sıradan nesneler üzerine kuruluyor

Met Gala 2027 sergisi, kot pantolon ve plastik gibi günlük malzemelerin moda dünyasındaki sanatsal dönüşümünü mercek altına alıyor.

Balenciaga kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli ile yollarını ayırdı

Balenciaga, kreatif direktör Pierpaolo Piccioli ile yollarını ayırdığını duyurdu.