Anasayfa / MANŞET / İSTANBUL’DAN İLHAM ALAN MÜCEVHERLER

İSTANBUL’DAN İLHAM ALAN MÜCEVHERLER

İSTANBUL KOLEKSİYONKiswah Jewellery, kültürel değerlerimizi incelikli tasarım ve mücevher zanaatkarlığı ile bir araya getirmeye devam ediyor. Güçlü imparatorlukların sanatsal değerlerini yansıtan Classics Collection’ın alt koleksiyonu olan Istanbul Collection ile şehrin büyüleyici yüzünü mücevhere dönüştürüyor.

Tasarımlarında ud ağacı gibi özgün materyaller kullanan Kiswah Jewellery, mücevher zanaatkarlığını minyatür sanatı ile buluşturuyor. Ud ağacı üzerine işlenmiş İstanbul minyatürü, şehrin ruhunu yansıtan bir mücevher olarak koleksiyonda yer alıyor. Kiswah, Boğaz’ın hayranlık uyandırıcı görüntüsünü işlediği altın ile tasarlanmış mücevheri, mavi firuze taşı ile tamamlıyor.

mavi firuze taşıKiswah Jewellery, Istanbul Dream adını verdiği kolye ile altın ve gümüş işçiliğinin eşsiz bir örneğini sunuyor. Martı, lale, tarihi mimari yapılar gibi şehrin özünün bir parçası olan detayları incelikle işlediği tasarımı, değerli taşlarla süslüyor.

Medeniyetin heyecan verici kültürel değerlerini ölümsüzleştirme misyonuna sahip Kiswah Jewellery, Istanbul Collection aracılığıyla yüzyıllar boyunca insanları büyülemiş İstanbul’a duyulan hayranlıktan ilham alıyor.

Istanbul Dream

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.