Anasayfa / EKO-MODA / İSTİNYEPARK’I ELE GEÇİRDİ

İSTİNYEPARK’I ELE GEÇİRDİ

İstanbul,her daim yaşayan, moda ve sanat alanında öncü bir şehir olması nedeniyle, geçen yıl global düzeyde “Key City” projesine dahil edilen 18 şehirden biri oldu.”Şehri ele geçirme-Key City Attack’’ stratejisi kapsamında Originals markasıyla mağazalaşmaya devam eden adidas, İstanbul’daki üçüncü adidas Originals mağazasını İstinyePark’ta açıyor.

Toplam 85 metrekare alana yayılacak adidas Originals İstinyePark, ikonik markanın tüm koleksiyonları ile günlük yaşam stilinin ruhunu yansıtarak farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Perakende dünyasının önemli global markalarından biri olan adidas’ın Originals markasıyla yapacağı yatırımlara devam edeceklerini söyleyen adidas Kıdemli Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen Özyürekli, “İstinyePark bizim için önemli bir lokasyon, modayla ve tasarım dünyasıyla iç içe olacağımız bir satış noktası daha kazanıyoruz. Mağazada adidas Originals ürün gamında olan birçok model, renk çeşitliliğiyle yer alacak. Originals, adidas’ın sokağı keşfettiği, geçmişten ilham aldığı ve gelecek dönem stratejileri arasında büyük öneme sahip olan bir marka ve mirasından dolayı da ayrıca kıymetli. adidas Originals mağazalarının önümüzdeki ilkbahara kadar 10 adede ulaşmasını hedefliyoruz” dedi.

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.