İZMİR OPTİMUM’DA 29 EKİM DEFİLESİ

Date:

Şebnem Schaefer Ege Bölgesi’nin en büyük Alışveriş Merkezi olan İzmir Optimum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Optimum’da 29 Ekim cumartesi günü gerçekleşecek Sonbahar – Kış defilesinde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer podyumda fırtınalar estirirken, defile sonrası ünlü Romen şarkıcı Otilia mini konseriyle İzmirlilere Cumhuriyet coşkusu yaşatacak.

merve büyüksaraçİki seanslı defilenin ilk seansı saat 16.00’da ikinci seansı saat 18.00’da başlayacak. Defile sonunda ünlü şarkıcı Otilia vereceği mini konserde, ilk kez yeni çıkacak “Prisionera” adlı şarkısını seslendirirken, izleyenleri şaşırtacak 10. yıl marşı ile unutulmaz bir konsere imza atacak.

Özge Ulusoy29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın defile, konser ve performans gösterileriyle coşkulu bir şekilde kutlanacağı etkinlikte; ADL, Batik, Damat Tween, Gusto, Koton, Mango, Levi’s, Mudo, Derimod, Desa, Elle, Hotiç gibi önde gelen moda markalarının başarılı kış koleksiyonları görücüye çıkaracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Revolve Festivali 11 Nisan’da

Revolve Group’un özel davetlileri için düzenlediği festivalin dokuzuncusu bu...

Dijital Bağımlılık Beyni Esir Alıyor

Dijital teknolojiler günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelirken,...

Rolex Pepsi GMT-Master II İkinci El Piyasasında Rekor Yükselişte

İsviçreli lüks saat markası Rolex’in ikonik modellerinden GMT-Master II...

İngiliz Dizileri Netflix’i Ele Geçirdi

Dünya genelindeki en büyük 15 pazarda en çok izlenen...