Anasayfa / MANŞET / İZMİR OPTİMUM’DA 29 EKİM DEFİLESİ

İZMİR OPTİMUM’DA 29 EKİM DEFİLESİ

Şebnem Schaefer Ege Bölgesi’nin en büyük Alışveriş Merkezi olan İzmir Optimum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Optimum’da 29 Ekim cumartesi günü gerçekleşecek Sonbahar – Kış defilesinde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer podyumda fırtınalar estirirken, defile sonrası ünlü Romen şarkıcı Otilia mini konseriyle İzmirlilere Cumhuriyet coşkusu yaşatacak.

merve büyüksaraçİki seanslı defilenin ilk seansı saat 16.00’da ikinci seansı saat 18.00’da başlayacak. Defile sonunda ünlü şarkıcı Otilia vereceği mini konserde, ilk kez yeni çıkacak “Prisionera” adlı şarkısını seslendirirken, izleyenleri şaşırtacak 10. yıl marşı ile unutulmaz bir konsere imza atacak.

Özge Ulusoy29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın defile, konser ve performans gösterileriyle coşkulu bir şekilde kutlanacağı etkinlikte; ADL, Batik, Damat Tween, Gusto, Koton, Mango, Levi’s, Mudo, Derimod, Desa, Elle, Hotiç gibi önde gelen moda markalarının başarılı kış koleksiyonları görücüye çıkaracak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.