Anasayfa / GÜZELLİK / Jowae Doğal Aktif İçerikli Formülleri İle Karma Yağlı Ciltler İçin Arındırma Serisini Sunuyor!

Jowae Doğal Aktif İçerikli Formülleri İle Karma Yağlı Ciltler İçin Arındırma Serisini Sunuyor!

Güney Kore’nin mucizevi bitkileri ve Fransa’nın üstün dermokozmetik deneyimini eşsiz bir uyum ile bir araya getiren Jowaé, karmadan yağlıya dönük cilt tiplerini rahatlatmak için geliştirilen Arındırma Serisi’ni sunıyor. Her ihtiyaca özel olarak hazırlanmış bir bakım ritüeli sunan Jowaé Arındırma Serisi pürüzsüz bir cilt vaat ediyor!

Jowaé Arındırma Serisi cilt problemlerini hedef alarak cildin dengesini, uyumlu pH formülleri, sebum üretimini kontrol eden bileşenleri ve özel doğal içerikleri ile sağlıyor! Etkili aktif içeriklerinden antioksidan etkili lumifenol, hint lotusu ve çay ağacı özü ile taze bir başlangıcı Jowaé ile mümkün!

Jowaé Arındırıcı Kil Maskesi

Hızlı cilt dengeleyici etkisi ile temiz, arınmış ve mat bir cilt görünümü sunan Arındırıcı Kil Maskesi, içeriğinde bulunan antioksidan etkili luminefol, arındırıcı saf kil ve hint lotusu özü sayesinde cildinizi temizleyerek ışıltı kazandırıyor. Maskenin yumuşak ve hafif dokusu cildi arındırırken, nane, mandalina ve yasemin notaları cildinizde ferah bir etki bırakıyor. Yüzünüzde 5 dakika beklettikten sonra masaj yaparak durulayacağınız maske, cildinize peeling etkisi sağlıyor ve gözeneklerinizi derinlemesine temizliyor. Haftada iki kez uygulayacağınız arındırıcı kil maskesi, karma ve yağlı cilterin kullanımı için uygun. 

Jowaé Sivilce Karşıtı Etkili Arındırıcı Sıkılaştırıcı Losyon 

Mükemmel bir cilt etkisi sunan Jowaé Sivilce Karşıtı Etkili Arındırıcı Sıkılaştırıcı Losyon gözenekleri sıkılaştırıyor, cilt yapısını eşitliyor ve pürüzleri gideriyor. %99 doğal kaynaklı içeriklerinden oluşan losyon antioksidan etkili lumifenol ve hint lotusu ile cildinize eşsiz bir koruma, onarma ve ışıltı veriyor. İçeriğinde yer alan arındırıcı çay ağacı özü, sebum üretimini dengelerken, asya esintili notaları cildinize anında tazelik sağlıyor. Karmadan yağlıya dönük ciltlerin kullanımına uygun losyon sabah akşam pamuk yardımı ile yüzünüze uygulanıyor.

Jowaé Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli 

İçeriğindeki antioksidan etkili lumifenol ile cildi derinlemesine temizlemeye, hint lotusu ekstresi ile cildi arındırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Jel yapısı, su ile temas ettiğinde köpüğe dönüşerek, cildin her katmanını derinlemesine arındırıyor. Uygulamanın ardından kirden arınmış ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor. Karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için uygun olan hafif yapılı jel ciltte hızlı bir şekilde emiliyor ve cildin doğal dengesine kavuşmasını sağlıyor. Mandalina, yasemin ve nane kokuları ile ciltte ferah bir his bırakıyor.

Jowaé Sivilce Karşıtı Etkili Arındırıcı Bakım Jeli

Kusursuz bir cilt icin global bakım sunan Jowaé Sivilce Karşıtı Etkili Arındırıcı Bakım Jeli %98 doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor. Antioksidan etkili lumifenol, hint lotusu ve arındırıcı çay ağacı özü yatıştırıcı ve matlaştırıcı etki ve cilt pürüzlerinde azalma sağlıyor. Hafif dokulu yapısı ile jel anında tazelik sunarken, cildinizde kadifemsi bir etki bırakıyor. Komedojenik olmayan bakım jeli sabah akşam cildinize uygulanıyor. %91 oranında fazla sebum salgısı oluşumunun önüne geçen jel aynı zamanda cildinize eşsiz bir ışıltı veriyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.