JUSTIN BIEBER İLE SICAK DAKİKALAR

Date:

 at the Rockefeller Plaza on November 18, 2015 in New York, New York.
at the Rockefeller Plaza on November 18, 2015 in New York, New York.

Amerikalı ünlü şarkıcı Halsey, New York’ta yapılan The Today Show çekimleri sırasında Tommy Hilfiger koleksiyonundan göze çarpan tasarımları tercih etti.

Halsey, dünyaca ünlü marka Tommy Hilfiger’ın koleksiyonlarından gri ve lacivert spor iç giyimini koyu lacivert saten kolej bir mont ile tamamladı.

Program sırasında Halsey, ünlü pop yıldızı Justin Bieber ile Bieber’in yeni albümü Purpose’tan ‘The Feeling’ şarkısında düet de yaptı.

Amerikalı şarkıcı ve besteci Halsey

Justin Bieber performs on the Citi Concert Series on TODAY at Rockefeller Center on November 18, 2015 in New York City.
Justin Bieber performs on the Citi Concert Series on TODAY at Rockefeller Center on November 18, 2015 in New York City.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Céline Dion Paris’te haute couture tasarımlarla sahne aldı

Beş yıl aradan sonra sahnelere dönen Céline Dion, Paris konserinde dünyaca ünlü moda evlerinin özel tasarımlarıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Meghan Markle İngiltere dönüşü sonrası aile hayatından kesitler paylaştı

Meghan Markle, Prens Harry ve çocuklarıyla İngiltere'ye dönüşlerinin ardından aile yaşamlarına dair ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Pamela Anderson New York etkinliğinde dikkatleri üzerine çekti

Pamela Anderson, New York'ta düzenlenen Kering Foundation yemeğinde tercih ettiği siyah elbisesiyle moda dünyasının odağına yerleşti.

Prenses Diana’nın ikonik intikam elbisesi New York’ta açık artırmaya çıkıyor

Prenses Diana'nın 1994 yılında giydiği ünlü intikam elbisesi, Aralık ayında New York'ta düzenlenecek açık artırmada satışa sunulacak.