Anasayfa / KÖŞE YAZILARI / KADINLARIN YAPTIĞI MODA HATALARI

KADINLARIN YAPTIĞI MODA HATALARI

KADINLARIN YAPTIĞI MODA HATALARI

Çok sayıda kadın kıyafetlerini ve aksesuarlarını seçerken genel hatalar yapar. Kırmızı halıda bile birçok hatalı kombin görebiliyoruz. Her zaman şık, modern ve zarif görünmek istiyorsanız, en yaygın moda hatalarının neler olduğuna bir bakın:

Çarpıcı takılar

Aksesuarlar kombinlerin çok önemli bir parçasıdır. Aksini söyleyen olmayacaktır. Ancak çok sayıda kadın, büyük ve abartılı takılar kullanıyor. Bu kesinlikle doğru seçim değil. Aksesuarlar çok çarpıcıyken, gözler, genel görünümünüz yerine onlara odaklanır.

Fazla çıplaklık

Süper mini etekler, geniş ve derin dekolteler, bazen aşırı derecede itici bir görünüme sebep oluyor. Mükemmel bir vücuda sahip olsanız bile, her şeyi gözler önüne sermek akıllıca bir seçim olmaz. Elbette dekoltenin güzelliği ve etkisi yadsınamaz, ancak ölçülü olması önemlidir.

Tepeden tırnağa “Marka”

“Sadece günlük kot ve sade bir bluzla da şık olunabilir” düşüncesi uzun yıllardır geçerliliğini koruyor. Tamamen markaya bürünmüş kadınlar, bu şekilde sofistike ve şık göründüğünü düşünüyor, ancak bu her zaman öyle olmuyor. Pahalı ve marka kıyafetler giymek her zaman güzel bir görünümü garanti etmediği gibi dikkatli seçilmediğinde çok da saçma görünebiliyor.

Yakışan değil “yapışan” parlak taytlar

Birçok kadının ve genç kızın son zamanlar sıklıkla tercih ettiği, 80’leri anımsatan, genelde parlak, özellikle deri görünümlü ve deri taytlar gerçekten bazen bilinçli kombinlerde çok şık durabiliyor. Ne yazık ki onları giyen kadınların çok azına yakışıyor.

Kendi tarzına ihanet etme!

Değişen moda trendlerine rağmen, her zaman gerçekten size yakışanı alın. Birçok kadın, trend ve marka ürünleri, yakışmasa da giyer. Kendinizi rahat ve keyifli hissettirecek kıyafetler giyip, öyle aksesuarlar kullanın. Moda trendlerinden bağımsız olarak daima tarzınıza sadık kalın!

Moda ve rahatlık el ele yürümeli

İyi görünmek istiyorsanız, giysilerinizin sahip olması gereken ilk özellik rahat olmaktır. Rahatsız kıyafetler ve ayakkabılar giymenin can sıkıcı sonuçları olabilir. Hareket etmenizi kısıtlayacağı için görünümünüzü de komikleştirecektir. Bu da hiç şık olmaz. Bu nedenle, iyi görünmek istiyorsanız kıyafetlerinizin her şeyden önce rahat olduğundan emin olun.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.