Anasayfa / MANŞET / KAŞMİRİN RUHU ELEKTRONİK MÜZİKLE BULUŞUYOR

KAŞMİRİN RUHU ELEKTRONİK MÜZİKLE BULUŞUYOR

Alışılmış kalıpları alt üst ederek kaşmirin yeni ruhunu en cesur şekilde sunan Silk and Cashmere Rönesans Koleksiyonu ile elektronik müziğin sıra dışı ikilisi Monality yepyeni bir projede buluştu.

Kaşmir dokusunun geleneğini geleceğin modelleri ve teknolojileri ile harmanlayan Silk and Cashmere Rönesans Koleksiyonu, tıpkı kendisi gibi geçmiş ile geleceği bir araya getiren Monality grubu ile “Rönesans Koleksiyonu x Monality” projesini başlatıyor.

Allen Hulsey ve Erdem Tunalı
‘dan oluşan Monality, geleneksel Türk müziği enstrümanlarından kanun ve bağlamayı geleceğin müziği olan techno ve elektronik enstrümanlarıyla harmanlayarak yepyeni bir boyuta taşıyor. Önümüzdeki yıl Burning Man ve Mykonos gibi uluslararası arenalarda de çalacak ikilinin Silk and Cashmere Rönesans Koleksiyonu ile gerçekleştirdiği proje sosyal medya kampanyası, koleksiyon tanıtımı ve bir dizi konser serisinden oluşuyor.

Silk and Cashmere, kendini yenilemekten ve sıradışı parçalar giymekten çekinmeyen Rönesans Koleksiyonu severlerini daha cesur ve özgün olmaya davet ederken, sokak modasının tartışmasız en favori parçaları haline gelmiş kamuflaj ve fersatile serisini de projede ön plana çıkarıyor. Tüm mağazalarında ve silkandcashmere.com’da Rönesans Koleksiyonu ürünlerinden alışveriş yapan müşterilerine 1 Şubat’ta gerçekleşecek Monality Zorlu PSM Stüdyo konseri için çift kişilik bilet hediye eden Silk and Cashmere, sonbahar/kış Rönesans Koleksiyonu ile devrim niteliğinde cool bir tarza sahip olabilmek için cesur olmaya davet ediyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.