KEMAL CİHAN SEYİTHANOĞLU LİDYANA CEO’SU

Date:

Daha önce G-Star Raw’da Ülke Müdürü ve PVH – Tommy Hilfiger, Calvin Klein’da Perakende Direktörlüğü de yapan Kemal Cihan Seyithanoğlu, Lidyana.com’un yeni CEO’su oldu.
İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden 2004 yılında mezun olan Kemal Cihan Seyithanoğlu, Londra’daki Henley Management College’da İşletme Sertifika programını başarıyla tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatına Jack & Jones İş Geliştirme pozisyonunda Bestseller Tekstil ve Perakende A.Ş.’de görev alarak başladı. Danimarka ve Çin’de farklı pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2010 yılında Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna yükselen Seyithanoğlu, 2012’de Koton’a Perakende Direktörü olarak geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Nike ve Hindistan üretim bağlarını güçlendirmeyi planlıyor

Nike üst düzey yönetimi, Hindistan'da yerel üretim ve tedarik zinciri kapasitesini artırmak amacıyla Hindistan Ticaret Bakanı ile bir araya geldi.

La Perla e-ticaret sitesini yeniden açtı

Lüks iç giyim markası La Perla, üç yıllık aranın ardından e-ticaret platformunu yeniden faaliyete geçirdi.

Karl Lagerfeld Meksika konut projesiyle gayrimenkul sektörüne giriyor

Karl Lagerfeld markası Meksika'nın Huixquilucan şehrinde 73 konutluk yeni bir gayrimenkul projesine imza atıyor.

Paris Belediyesi Champs-Elysees çevresindeki sokakların yenilenmesini Louis Vuitton’a devretti

Paris Belediyesi, Champs-Elysees bölgesindeki iki sokağın yenilenme projesini Louis Vuitton'a devretme kararı aldı.