Anasayfa / EKO-MODA / KENDİ TASARIMIYLA E-TİCARETTE BAŞLADI

KENDİ TASARIMIYLA E-TİCARETTE BAŞLADI

Tekstil sektöründe 40. yılını kutlayan Ribatek, e-ticaret hayatına Ribellion markasıyla hızlı bir giriş yaptı.Bugüne kadar Lacoste, French Connection UK, Great Plains, Toast, Cotelac, Conte of Florence, Boomerang, Burton, Kooples ve daha birçok dünyaca ünlü markalara ihracat yapan Ribatek 40. yılında, tamamen kendi tasarımı ve üretimi olan Ribellion markasıyla e-ticaret sektörüne giriş yaparak deneyimini taçlandırdı.
Kalitesini özgün ve yeni trendler ile birleştiren Ribellion, şehirli ve özgür kadınların vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Online satışın pratikliği ve hızıyla, istenilen ürünü alıcıları ile buluşturan Ribellion, üçüncü sezonu olan 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile moda severleri buluşturuyor.

Hayata bürünen tasarımlar
Ribellion; ne istediğini bilen, şehir hayatının hızına uyum sağlayan, güçlü, modern, özgüveni yüksek, doğadan kopmayan, asi ruhlu ve her an kalbinin sesini dinleyen kadınlar için oluşturduğu Secret Garden, Colour Your Soul, Artisanal Boho, Chic Aura konseptlerinden oluşan üçüncü sezon koleksiyonları ile farklı tarzları en şık şekilde ortaya koyuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.