Anasayfa / MANŞET / Kinetix’ten Enerjik Sonbahar/Kıış Koleksiyonu!

Kinetix’ten Enerjik Sonbahar/Kıış Koleksiyonu!

Türkiye’nin en sevilen spor ayakkabı markalarından Kinetix; rahat ve tarz modellerle sonbaharı enerjik karşılıyor. Tüm doğa ve spor aktivitelerinin yanı sıra günlük kullanımda da sıklıkla tercih edilen Kinetix, tekstil ve sneaker koleksiyonuyla sportif modeller sunuyor. 

Rahatlığı, şık görünümü, farklı renk ve modelleriyle sonbaharın enerjisini kucaklayan modeller Kinetix’te sizleri bekliyor! 

Her aktivite ve kombinle uyum sağlayan Kinetix’in Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, kadın ve erkekler için siyah, beyaz, gri ve lacivert tonlarının öne çıktığı sneaker modelleri dikkat çekiyor. Hayatın her anına uyum sağlayan ve rahat adımlar sunan sneakerlar, bağcık ve kalın taban detaylarıyla sportif kombinlerin en dinamik eşlikçisi oluyor. Aynı zamanda kadın ve erkekler için özenle oluşturulan sportif tekstil koleksiyonunda ise, birbirinden farklı tasarım detaylarının yer aldığı eşofman, tişört ve tayt modelleri göz dolduruyor. Konforu kadar estetik görünümüyle de ilgiyi üzerine toplayan Kinetix Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndaki modeller spor şıklık için birebir! 

Çocuklar için ise; bağcık ve cırt cırt detaylarıyla hareketlendirilmiş tasarımlar ve renkli modeller dikkat çekiyor. Günlük kullanıma uygun olan modeller, hayatın temposuyla uyum yakalarken, daha hareketli bir yaşam deneyimine de destek oluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.