Anasayfa / MANŞET / KIŞ GELİYOR; SOLİD WATER

KIŞ GELİYOR; SOLİD WATER

Solid Water koleksiyonuİpek Arnas Sonbahar Kış 2017-18 Koleksiyonu, Solid Water‘ı satışa sundu. İpek Arnas’ın zarif, elegan, fark yaratan ve güçlü kadınlar için, örgü çeşitliliğiyle görsel ilizyona dönüştürdüğü 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu Solid Water; hayatın başlangıcı olan sudan ve sualtı yaşamından ilham alıyor.
Suyun akışkan doğasını modern formlarla buluşturarak bu kışın moda parçalarına imza atıyor. Koleksiyonda bulunan keskin çizgilerle su altı yaşamındaki canlılar geometrik formlarıyla ele alınıyor.
Solid Water koleksiyonunda İpek Arnas, metaforlarla alışılagelmişin dışında fark yaratan desenlere yer verirken aynı zamanda geometrik formlarla da görsel ilizyonlar yaratıyor.
2017-18 kışında sık sık karşımıza çıkacak mevsimsiz ve zamansız ince trikoları lazer kesimli flare kollar ultra modern biçimde yorumlanıyor. Sezonun hit parçalarından oversize kazaklar, ayrı bir boyut kazanarak yeniden yorumlanıyor.
İpek Arnas Solid Water Sonbahar Kış 2017-18 Koleksiyonu fiyatları 400 TL’den başlıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.