Anasayfa / MANŞET / KOTON KAPSÜL KOLEKSİYONU

KOTON KAPSÜL KOLEKSİYONU

KOTON Feminine Tailoring koleksiyonuKoton’un 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı yeni kapsül koleksiyonlar, modern kadının şehir hayatına hızlı dönüşünü simgeliyor. Her farklı tarz için bir kapsül koleksiyon sunan Koton, sezonda seçkin kumaşlar ve göz alıcı renkler ile de dikkat çekiyor. Her kapsülün farklı bir tarzı simgelediği koleksiyonlar; Feminine Tailoring, Nomadic ve Tapestry temaları altında sezona sunuluyor.

Feminine Tailoring koleksiyonu, suiting gibi erkekler için tasarlanan takım elbise kumaşlarının oluşturduğu maskülen detayları feminenleştiriyor. Ekose ve pinstripe desenlerinin ağırlıkta olduğu koleksiyon, şehir hayatına hızlı dönüş yapan kadınların radarına giriyor. Formal tarzların okula ve işe dönüş döneminde sıklıkla tercih edeceği tasarımları kapsayan koleksiyonda; kırmızı, beyaz, siyah ve gri renkler ağırlık gösteriyor. Koleksiyonda ekose ceket ve gömlekler de ön plana çıkıyor.

İç içe geçmiş desenlerin, haki ile kombinlenmiş nakışların ön planda olduğu Nomadic Koleksiyonu, hem modern hem de bohem stilleri bir araya getirmeyi sevenleri hedef alıyor. Hareketli yaşam tarzını benimseyenlerin rahatlıkla kullanabileceği koleksiyonda bohem elbiseler, nakışlı kimonolar, haki pantolonlar ve parkalar bulunuyor.

Sezona tarz ve model zenginliği sunan Koton 2017-2018 Sonbahar-Kış Kapsül Koleksiyonları, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor. Koton’a ayrıca Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan mağazasında ulaşabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.