Anasayfa / MANŞET / Kusursuz Bir Düğün Hazırlığının En Özel Adresi: The Spa At Mandarın Orıental Bosphorus, Istanbul

Kusursuz Bir Düğün Hazırlığının En Özel Adresi: The Spa At Mandarın Orıental Bosphorus, Istanbul

Geniş bir zen bahçesini andıran The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, ayrıcalıklı SPA bakımlarıyla gelin ve damatları en özel günlerine kusursuz bir şekilde hazırlıyor

The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, şehrin eşsiz ambiyansını gözler önüne seren konumu, 35000 metrekarelik ihtişamlı mimarisi ve ayrıcalıklı bakımlarıyla düğün öncesi ve sonrası çiftleri tüm stresten arındırarak, dinginleştiriyor. The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ambiyansıyla göz kamaştıran lüks vahasında; iki adet güzellik odası, meditasyon ve içsel rahatlama için dizayn edilmiş ısıtmalı detox ve hücre yenileme özelliklerine sahip Gharieni MLW Amphibia bakım kapsüllerinin ve özel jakuzinin bulunduğu, bahçeye açılan bir VIP odası da dahil, toplam 11 lüks bakım odası yer alıyor. 

Düğün öncesi gelin adaylarının önceliği olan Türk Hamamı; kese ve köpük masajı ile başlayarak, vücudu zenginleştiren doğal hamam maskesi ile devam ediyor. Meridyen hatlarına özel olarak yapılan masaj ile ise son bulan Türk Hamamı bakımında geleneksel ponza taşının enerjisi de hissediliyor. Düğün öncesi bütünsel bir bakım tercih eden gelinler için birçok alternatif sunan The SPA at Mandarin Oriental Bopshorus, Istanbul içerisinde canlandırıcı peeling, köpük masajı ve nemlendirici vücut maskesi ile birlikte bir saat süren Sultan Hamamı, canlandırıcı vücut ovma ve köpük masajı ile 45 dakikalık bir bakım sunan Geleneksel Oriental Hamamı ve 30 dakikalık bir keyif ile Geleneksel Türk Hamamı hizmetleriyle bu özel güne hazırlanan gelinlerin düğün öncesi tercih edeceği özel ritüellerler arasında yer alıyor. 

Damatları tüm stresinden arındıracak ayrıcalıklı bakımlar

The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ”Erkeklere Özel” bakımları ise damatları düğün gününe eşsiz bir şekilde hazırlıyor. De-Stress vücut masajı damatlar için enerjiyi yükseltmek ve tüm gerginliği üzerinden atmak için çok iyi bir alternatif olurken, Rafineri yüz bakımı yorgun ve stresli cilde derinlemesine bir bakım sağlayarak cildi besliyor. Rafineri yüz bakımında cildi arındırmaya ve canlandırmaya yönelik doğal bitki ve çiçek özleri kullanılıyor. 

3 saatlik derinlemesine bir bakım olan Sultan Süit Deneyimi SPA bakımı ise masaj, cilt bakımı ve 1 saat süren jakuzili oda kullanımı ile gelin ve damatların düğün sonrası yorgunlıklarını üzerinden atabilecekleri ve değerli zaman geçirecekleri çok özel bir terapi oluyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.