Lacoste İstinyepark’ta Ki Pop-Up Mağazası İle Eğlenceli Dünyasının Kapılarını Açtı

Date:

Tenis mirasıyla modernizmi buluşturan ve farklı yaşam tarzına sahip insanlara stil ilhamı olan Lacoste, timsah severleri şaşırtmaya devam ediyor. 01 – 17 Kasım tarihleri arasında İstanbul İstinyepark’taki Pop-Up Mağazası ile alışılmışın dışında bir timsah sizleri bekliyor. 

Dinamik renkler, dev timsah, yamalar, işlemeli harfler… burada her şey özelleştirilebilir! Büyük – küçük tüm Lacoste sevenleri düşünerek tasarlanan Pop-Up’ta sınırsız eğlence ve dinamizm var. 

Mağaza, hem sneaker hem de poloları kişiselleştirme deneyimi ile timsah severlere kendi tarzını ortaya koyma şansı sunuyor. İstinyepark Lacoste Mağazası’ndan alacağınız tüm pololarınızı özel tasarlanan Lacoste patch’leri ile,  sneakerlarınızı ise hayalinizdeki tasarımları özel tasarım sanatçıları ile kişiselleştirebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gap ve Malbon Golf’ten ikinci hamle

Amerikan klasik giyim markası Gap, Los Angeles merkezli ünlü...

Hamile kadınlar artık silüetlerini gizlemiyor

Hamile kadınlar artık daha özgür. Bir zamanlar hamilelik döneminde...

İlkbahar/Yaz 2027 moda ayı başlıyor! New York, Londra, Milano ve Paris’te neler olacak?

Moda dünyasının kalbi önümüzdeki haftalarda sırasıyla New York, Londra,...

İMA moda tasarımı lisans programı başlıyor

Moda dünyasının dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde hızla dönüştüğü günümüzde,...