Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / LC WAIKIKI’DE VINTAGE RÜZGARI

LC WAIKIKI’DE VINTAGE RÜZGARI

vintage rüzgarlarıLC Waikiki’de dış giyimde vintage rüzgarları eserken, 70 ve 80’li yılların temalarının beden bulduğu parçalarda maskulen ve feminen tarzların dengeli bir şekilde varlığını görmek mümkün. Özellikle kareli desenler, bu sezon LC Waikiki’de de en trend parçalardan olurken, ekose kabanlar stil sahibi kadınları bekliyor.

LCWCLASSICSezonun öne çıkan tonlarının kullanıldığı koleksiyonda parlak kumaşlar, romantik parçalarla aynı siluette buluşarak ters köşe yapıyor. Dış giyimde sıcaklığı yükseltmenin en stil sahibi yolunu bulan sezon kadını, parlak kumaşlı LC Waikiki montlarla yarışını önde kapatacak.

Tüylü kapşonlar ise bu kış LC Waikiki’de daha çok konuşulacak. Volümlü montlar dışında kapşonlu montlar da LC Waikiki’de sezonun favorileri arasında yer alıyor. Kadınlar için ise kadife ve deri ceketler özel geceler için alternatif oluşturuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.