Anasayfa / MANŞET / LCW Dream’den Meme Kanseri İle Mücadele Eden Kadınlara Özel Koleksiyon

LCW Dream’den Meme Kanseri İle Mücadele Eden Kadınlara Özel Koleksiyon

“İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla faaliyetlerine devam eden LC Waikiki, iç giyim kategorisindeki alt markası LCW Dream ile anlamlı ve farkındalık yaratan bir koleksiyona imza attı. ‘Farkında ol, geç kalma!’ mottosuyla hayata geçirilen koleksiyon, meme kanseriyle mücadele eden kadınların gereksinimleri doğrultusunda özel detaylar göz önüne alınarak hazırlandı.

Dünya Sağlık Örgütü, son yıllarda en çok görülen kanser türünün meme kanseri olduğunu açıkladı. Son verilere göre, tüm kanser vakalarının yüzde 12’sini oluşturan meme kanseri her 4 kadından birinde görülüyor. Erken dönemde tespit edilmesi durumunda ise iyileşme şansı %98’e kadar yükseliyor. Meme kanserine olan farkındalığı arttırmayı ve kadınlara destek olmayı hedefleyen LCW Dream, özel parçalardan oluşan bir koleksiyon tasarladı. 

LCW Dream’den iyileşme sürecine tam destek!

Koleksiyonda yer alan sütyenler, ekstra yumuşak sabitlenebilir şardonlu askılarla hareket kabiliyetini arttırıyor. Daha geniş göğüs altı bandıyla ise cildin daha rahat hareket etmesini sağlarken, hareket sırasında sürtünme ve cilt tahrişini engelliyor. Toparlayıcı kalın yan kanatlar rahatlık için destek sunarken, 6 sıra ayarlanabilir yumuşak agraf uyku dahil günün her anında kadınlara önemli bir konfor sağlıyor. 

Ameliyat sonrası için tasarlanan sütyenler, hassas yara dokusuna karşı maksimum rahatlık sağlamak için yumuşak, nefes alabilen ve hafif köpükten oluşan bir dokuda tasarlandı. Yara ve morlukların gözükmemesi için çıkarılabilir dantel aparatlara sahip olan modeller, silikon cup’ları yerleştirmek için de özel bir alana sahip. Koleksiyon, külot modelleriyle de takım oluşturuyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.