Anasayfa / MANŞET / LCW Home’dan Yaz Mevsimini İlham Alan Özel Bir Koleksiyon…

LCW Home’dan Yaz Mevsimini İlham Alan Özel Bir Koleksiyon…

LCW Home, yaz mevsiminden ilham alan, tropik meyveler ve desenleri bir araya getirdiği  koleksiyonuyla evlerin balkon ve bahçelerine şık bir dokunuş yapmaya davet ediyor. Karpuz, limon ve ananas gibi yaz mevsimi ile bütünleşmiş meyvelerin öne çıktığı koleksiyon, yaz sıcaklığını ve zarafeti simgeliyor.

LCW Home, bu sezon balkon ve bahçelere yazın renklerini katarken, neşeli bir dokunuş gerçekleştiriyor. 

Yaz mevsiminin en sevilen meyveleri ve desenleriyle hayat bulan koleksiyonda, karpuz, ananas ve limon desenli seramik tabaklar, sandalye minderleri, baskılı seramik dekoratif saksılar ve vazolar öne çıkıyor. Kaktüs desenli tepsi ve hasır sepetler ise görselliği bir yaz temasıyla birleştiriyor. 

Ayrıca hasır detaylarla işlenmiş cam vazolar, birbirinden güzel motiflerle birleşerek, evlere yaz mevsiminin ferahlığını getiriyor. 

Şık ve ince tasarım detaylarıyla işlenmiş koleksiyonda, seramik tabaklardan kek saklama kaplarına, püsküllü dekoratif süslerden, seramik kahvaltı setlerine kadar birçok ürün yer alıyor. Hem evini yenilemek isteyenlere hem de hediye alternatifleri arayanlara birçok seçenek sunan koleksiyon, masa örtüsü, runner, Amerikan servisi gibi tekstil ürünleriyle tamamlanıyor. 

Yaz sofralarının şıklığını, modern motiflerle tamamlıyor

Bu yazın favori rengi olan sarının öne çıktığı koleksiyonda seramik desenli bardaklar, kahve ve çay fincanları, modern çizgilerin öne çıktığı motiflerle birleşiyor. 

Koleksiyondaki her bir parça, renk ve tonlarının eşsiz uyumu sayesinde birbirileri ile kombinlenebiliyor; ev stilleri için şıklığı ve zarafeti bir arada sunuyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.