Anasayfa / MANŞET / LEE®MEN 2017 SONBAHAR KIŞ

LEE®MEN 2017 SONBAHAR KIŞ

Erkek Modası
Zamansız, son derece çağdaş ve %100 ilham alınarak tasarlanmış: Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi, 70’lerin en iyi tarzlarını günümüz stiliyle birleştirerek ortaya ideal bir erkek modası çıkarıyor.

İkonik ‘Love Story’ filminden ve Aşağı Doğu Yakası’nın günümüz tarzından, enerjisinden ilham alınarak hazırlanmış LEE® Erkek 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu, 70’lerin mirasını taşıyan, rahat ve sade bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.

Kazak mevsimi için tasarlanmış şal yaka ve balıkçı yaka örgüler, retro fontlu sloganlı tişörtler, son derece yumuşak oduncu gömlekleri, ekoseli kumaşlar ve üç farklı renk seçeneği bulunan rahat denim koleksiyonda dikkat çekiyor. El ile işlenmiş nostaljik parçalar, parlak canlı maviler ve koyu şehir görünümleri New York hayalini yansıtıyor. Denizci paltosu, parka, çizgili şapka ve atkı, süet gibi klasik parçalar, sezonun dış giyim ve aksesuar ürünleri olarak öne çıkıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.