Anasayfa / MANŞET / Levi’s® İlkbahar/Yaz 2022 Ayakkabı ve Aksesuarları Koleksiyonları Rahat bir Stil Sunuyor

Levi’s® İlkbahar/Yaz 2022 Ayakkabı ve Aksesuarları Koleksiyonları Rahat bir Stil Sunuyor

Konfor, kullanılabilirlik ve stilin kusursuz dengesini yakalamak söz konusuysa doğru ayakkabı ve aksesuarı bulmak şart. Levi’s® İlkbahar / Yaz 2022 koleksiyonunda yer alan ayakkabı, şapka, çanta ve aksesuarların mükemmel buluşması sayesinde sadece stil sahibi olmakla kalmayıp aynı zamanda da nerede olursanız olun kendinizi evinizin sıcacık konforunda hissedeceksiniz.

Bu sezon, Levi’s® çanta ve şapka koleksiyonu 70’lerin renkli karışımını 90’lar tarzıyla birleştirerek rahatlığı ve maksimum fonksiyonelliği bir arada sunuyor

Çanta 

Bu sezon Levi’s® çanta koleksiyonunda, çantalara ve kemerlere adapte edilebilen veya konforlu bir şekilde omuzdan kayışla takılabilen, çapraz kullanıma uygun, ön tarafında bir kese bulunan, küçük ve kullanışlı, yeni Levi’s® Crossbody sunuluyor. İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda Havlu Tote, Denim Tote ve kadınlar için ultra rahat Sherpa Tote dahil olmak üzere yeni bez çantalar öne çıkıyor. Ayrıca, hem günlük stile hem de plaj stiline uygun, tatil için mükemmel bir çantaya dönüşebilen yeni Cabrio Tote sırt çantası da koleksiyonda yerini alıyor

Küçük bir çantada işlevsellik arayanlar için, daha büyük bir çantaya sığabilecek kadar küçük, Diana Saddle Bag ve Diana Lanyard Bag modelleri de kadın koleksiyonunda sunuluyor. Erkekler için ise küçük Levi’s® Sling Bag ve yeni unisex çok şeritli Lanyard Bag, festival sezonu boyunca eşyalarınızı taşımanın en ideal yolu.

Levi’s® Fresh

Levi’s®, 1970’lerde meyve ve sebze yetiştiriciliğinden ilham alarak Fresh Produce adında bir koleksiyon tasarlamıştı. Levi’s®, İlkbahar/Yaz 2022 sezonunda botanik boyalar ve su tasarrufu sağlayan apre tekniğiyle elde edilen, doğal boyaların kullanıldığı Levi’s® Fresh ile bu fikri geri getiriyor.  Levi’s® Fresh aksesuarları, turuncu, lavanta, pembe ve sarının canlı tonları gibi farklı renklere sahip unisex çanta, bucket şapka ve bere modellerini içeriyor. Tüm bu modeller bitki bazlı boyalar kullanılarak üretiliyor.

Ayakkabı

Bu sezon Levi’s® ayakkkabı koleksiyonun en büyük haberi, yeni LS1 spor ayakkabılarının lansmanı.

Yükseltilmiş, klasik çağdaş tarzıyla Levi’s® ikonografisinden ilham alan ve yapımında sürdürülebilir malzemeler kullanılan, gündelik bileğe kadar ve alçak boylar olmak üzere iki model koleksiyonda yerlerini alıyor. Kısacası en sevdiğiniz Levi’s® 501, spor ayakkabı olarak yeniden keşfedildi. 

LS1’in üst kısmında kullanılan ham pamuklu kenevir denim, dokunduktan sonra boyanarak geleneksel denimden farklılaşıyor ve bir kanvas görünümü kazanıyor. Spor ayakkabının deri unsurları Leather Working Group tarafından sürdürülebilir şekilde tabaklanmış deri kullanılarak tamamlanıyor. Ayakkabının hava alabilen ve rahat Ortholite iç çorabı ise geri dönüştürülmüş malzemelerden elde ediliyor. Son olarak, astarı, bağcıkları ve etiketleri de geri dönüştürülmüş polyesterden üretiliyor.

LS1’in klasik Levi’s® ikonografisini tamamlamak için ayakkabının yan tarafında kırmızı şerit ve dili üzerinde Two Horse amblemiyle 501® ayrıntıları, spor ayakkabının üzerinde yeniden tasarlandı. Kısa boy modeli için dört, bilekli model içinse iki renk seçeneği bulunuyor. Unisex bir spor ayakkabı olduğu için hem kadınlar hem de erkekler için geniş bir beden yelpazesi sunuluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.