Anasayfa / MANŞET / Little Chakra 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu İle Bebek Ve Çocuklar, En Eğlenceli Maceraların Başrol Oyuncusu Olacak

Little Chakra 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu İle Bebek Ve Çocuklar, En Eğlenceli Maceraların Başrol Oyuncusu Olacak

Doğallığı ve şıklığı tasarımlarının odağına alan Chakra, çocuk ve bebeklere özel Little Chakra serisi koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. 0-6 yaş kız ve erkek çocuklar için özel olarak geliştirilen Little Chakra 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, birbirinden eğlenceli renk, desen ve figürleri ile küçüklerin hayatına renk katacak. Zıbınlardan tulumlara, bornozlardan body, pantolon ve eteklere kadar onlarca parçanın; unisex organic, nordic, yeni yıl/parti, kaktüs ve dino gibi onlarca farklı temada şekillendiği koleksiyon, bebek ve çocuklar kadar ailelerin de vazgeçilmezi olacak. 

Doğadan aldığı ilhamı tasarımlarına yansıtan Chakra’nın hazırladığı Little Chakra 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu renkleri, temaları ve çizgileriyle çocuklara ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açacak. Ev giyim ve dış giyim olmak üzere iki farklı kategoride, onlarca ayrı temada, yaş gurupları ve cinsiyetlere göre birbirinden özel tasarım ve renklerle hazırlanan yeni koleksiyon ile çocuklar en eğlenceli maceraların başrol oyuncusu olacak. Bornozlar, terlikler, pijamalar, günlük kıyafetler, montlar ve zıbınlara kadar tüm parçaların düşünüldüğü koleksiyon, her çocuğu özel hissettirecek temalarıyla 2022 ve 2023’e damgasını vuracak. 

Koleksiyonda, yeni doğan kız ve erkek bebeklere özel hastane çıkış setleri de bulunuyor 

Yeni doğan kız bebekler için sevimli fil figürleriyle tasarlanan, ekru ve kirli kış pembesinin soft bir uyumla buluştuğu Elephant Teması ile hazırlanan Elephant 7’li Hastane Çıkış Seti, kız bebeklerin en havalı ilk kıyafetleri olacak. Metraj, tonal yıldız desenlerle hareket ve boyut kazandırılan örme battaniye, patikli tulum, çıtçıtlı body, patikli alt, bere, eldiven ve önlüğün bulunduğu set, hastaneden eve olan yolculuklarında kız bebeklerinin şıklığını tamamlayacak. Setin dışında, Elephant Teması’na ait tek tek alınabilecek, kruvaze bodyler, ağız bezi gibi tamamlayıcı ürünler de mevcut. Yeni doğan erkek bebekler için tasarlanan, ekru ve navy renklerinin ağırlıkta olduğu Dino Teması ile hazırlanan Dino 7’li Hastane Çıkış Seti’nde, bebeklere sevimli dinozorlar eşlik edecek. Sette örme battaniye, patikli tulum, çıtçıtlı body, patikli alt, bere, eldiven, önlük bulunuyor. Ayrıca aynı temada tek tek alınabilecek, farklı desenlerde body seçenekleri, tema renginde triko battaniye gibi tamamlayıcı ürünler de yer alıyor.  

Kız ve erkek bebekler Little Chakra’nın ayrıcalıklı dünyası ile tanışıyor

0-3 aylık kız bebekler için ekru tonlarında tasarlanan Baloon Teması’nda yer alan parçalardaki haf sim detaylar, kız bebeklerin elegant görüntüsünü daha da şık bir seviyeye taşıyacak. Balon içinde uçan tavşan ana konusunun işlendiği temada, bere, zıbın, eldiven, çift taraflı battaniye, ağız bezi, yemek önlüğünün yanı sıra kız bebeklerinin zarafetini tamamlayacak bere ve saç bandı gibi detaylar da yer alıyor. 0-3 aylık erkek bebeklere özel geliştirilen, gri melanj ve ekru tonlarıyla uyuyan sevimli koala ana konusunun işlendiği Koala Teması, erkek bebeklerin en güzel uykularına eşlik edecek. Temada gri melanj iplik ve çizgili kumaş ile parçalara boyut kazandırılırken, kruvaze kapamalı çıtçıtlı bodylerde trend ve ergonomi ön plana çıkıyor. Fırçalı dokularıyla yumuşacık tuşeli interlok kumaşlarla üretilen parçaların, tüm dünyada geçerli GOTS (Global Organic Textile Standart) sertifikası bulunuyor. Her iki temada da kız ve erkek bebekler Little Chakra’nın ayrıcalıklı dünyası ile tanışıyor.    

Unisex Organic Teması’nda renkler doğal tonlara kayıyor

Little Chakra’nın, 0-2 yaş arasındaki erkek ve kız bebekler için hayat verdiği Unisex Organic Teması’nda renkler doğal tonlara kayıyor. Stil olarak hem erkek hem kız bebekleri için uygun olan modellerin kurgulandığı temada, minimal grafiklerle sadelik ön plana çıkıyor. Zıbın ve pantolon gibi parçaların yer aldığı temada kapüşonlu ürünlere üç boyutlu sevimli kulak detayları hareket kazandırıyor. Yumuşacık tuşeli, GOTS sertifikalı interlok kumaşın yanı sıra harika dokulu waffle kumaşın kullanıldığı temadaki parçalar, bebeklerin narin ciltleriyle uyum içinde oluyor.   

Sevimli ayılar bu yıl yine trend

0-2 yaş erkek bebeklerin konforu ve rahatlığı için tasarlanan Triko Teması’nda gri tonlu triko parçalar yer alıyor. Yüzde 100 pamuk iplikle örülen polo yakalı, patikli triko tulum, temanın favori parçaları arasında. Little Chakra’nın kendine has dokunuşuyla sevimli ayıcık oyuncağını uyarladığı Baby Bear Teması’nda, oyuncak ayıcık kulaklı sherpa çift taraflı yelek ve sherpa patikli fermuarlı tulum, temanın konusunu anlatan ve öne çıkan parçalar oluyor. Kapüşonlu monttan, eşofman takımına, çıtçıtlı bodyden, dokuma pantolona kadar birçok modelin bulunduğu temada bir arada kullanılan kahve ve bej tonlarla ayrı bir trend yaratılıyor. Dokuma modellere ise parça boyama tekniği ile renklerde şık görüntüler elde ediliyor. Ev giyim rahatlığında dış giyimin esas alındığı Kaktüs Teması’nda parkadan, örme salopete birçok ürün bulmak mümkün. Kaktüs figürlerinin ağırlıkta olduğu temada gri melanj, mint ve haki tonlarla doğal görünüm vurgulanıyor. Buzul görüntüsünün işlendiği Nordic Teması’na gri, mavi ve antrasit tonlar eşlik ediyor. Sevimli kutup ayısı temanın ana karakteri olurken, dokuma ekose kumaş koleksiyona hareket katan detay. Waffle kumaşlı eşofman grubu ise şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. 

Sıcak tuşeli kadife kumaşlar ile bebekler kışa hazır 

Pudra tonlarında, 0-2 yaş kız bebekler için hazırlanan Triko Teması’nda; bebek ve çocuk grubunun yükselen trendi triko modeller işleniyor. Yüzde yüz pamuk iplik örgülü kazak ve pantolon gibi parçaların yer aldığı temadaki fırfır detaylar, parçalara hareket sağlıyor. Yeşili ve doğayı ele alan Love The Green Teması’na, ağaç ve kuş figürleri hayat veriyor. Mint, ekru ve gri melanj temanın ana tonları olurken, salopet ve şorttaki yumuşacık sıcak tuşeli kadife kumaşlar bebekleri kışa hazırlıyor. Müslin modeller temada oldukça öne çıkıyor. Hug me sloganı ve kirpi karakterinin buluştuğu, esprili bir dille hazırlanan Hug Me Teması, bej rengi ile dikkat çekiyor. Kirpi desenlerine süzene nakış tekniği uygulanarak, 3D efektinin verildiği temada sade şıklık merkeze alınıyor. Parçalardaki tonal metraj çiçek, temaya romantik bir hava katarken, temanın öne çıkan parçası ise tül eteği çiçek nakışlarla süslenmiş kendinden çıtçıtlı elbise.  

Yürümeye yeni başlayan erkek bebeklerin ilk gezilerine eşlik ediyor

2-6 yaş arası yürümeye yeni başlayan erkek çocuklara eşlik etmesi için tasarlanan Abstrack Teması, soyut, düzensiz desenler ve çizgilerin klasikliğiyle birleşiyor. Navy ve bejin ana renk olduğu temadaki, kapitone bomber ceket, kapüşonlu sweatshirt gibi parçalar erkek bebeklere hem rahatlık hem de trend bir görünüm kazandırıyor. Ev giyim rahatlığında dışarı giyim şıklığının esas alındığı Kaktüs Teması’nda parkadan, dokuma salopete, gömlekten eşofman altına birçok ürün erkek bebeklere şıklık kazandırıyor. Kaktüs figürünün konu alındığı temada gri melanj, mint ve haki tonlarla doğal görünüm güçlendiriliyor. Gri mavi ve antrasit tonların odağındaki Nordic Teması’nda buzul görüntüsü tek renk çam ağaçlarıyla veriliyor. Kapüşonlu ve kapüşonsuz sweatshirt, pantolon ve daha birçok parçanın bulunduğu tema, yürümeye yeni başlayan erkek bebeklerin ilk gezilerine eşlik ediyor. 

Sezon trendi büyük cepler sıkça göze çarpıyor

Ev figürlerinin kullanıldığı 2-6 yaş arası yürümeye yeni başlayan kız bebekler için tasarlanan Tiny House Teması’nda parçalara ağaç ev desenleri eşlik ediyor. Birbirinden şık, pantolon, elbise, ceket ve kazakların bulunduğu temadaki parçalar müslin, kapitone ve kaşkorse kumaşlarla hayat buluyor. İlhamını buzullardan alan 2-6 yaş kız Nordic Teması, soft pudra ve ekru renkleriyle şekilleniyor. Kapüşonlu sweat ve pantolonların yer aldığı, yumuşak tuşeli kumaşlarla desteklenen temada, sevimli kutup ayıları temayı daha da sevimli hale getiriyor. Kadife kumaşla tasarlanan modeller ise kışın vurgusunu pekiştiriyor. Doğanın ilhamıyla tasarlanan Forest Teması, soft renkli baskılarıyla romantik bir görünüm veriyor. Kız bebekler kürk yelek, kadife pantolon, triko tayt gibi parçalarla kış kombinlerine hazırlanıyor. Dört kat müslin kumaşla tasarlanan metraj desenli elbise, bluz ve etek temanın öne çıkan iddialı parçaları olurken, sezon trendi büyük cepler sıkça göze çarpıyor.  

Yeni koleksiyonda yılbaşı da unutulmuyor

Yılbaşının da unutulmadığı yeni koleksiyonda 0-2, 2-6 yaş arası kız ve erkekler bebekler New Year/Party Teması’ndaki birbirinden özel parçalarla yeni yıla hazır. Yıldız motiflerinin ağırlıkta olduğu temanın kız bebek parçalarında haf gold detaylar ve tütü etek, lurexli kazaklar temayı sıklaştıran parçalar. Erkek bebekler için tasarlanan ottoman kumaş ceket, papyon detaylı body ile temanın şıklığı ve yeni yıl mutluluğu tamamlanıyor. Askılı şortlar, sweatshirtler ise temanın diğer göz alıcı parçaları. Her bir temaya eşlik eden bornoz, terlik ve pijama gruplarının yanı sıra yeni doğan kundak bornozlarını da unutmayan Chakra, Little Chakra serisine yeni temalar ve parçalar eklemeye devam edecek.    

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.