Anasayfa / GÜZELLİK / L’Oréal Professionnel’den Senenin En Büyük Etkinliği: Hairtopia.

L’Oréal Professionnel’den Senenin En Büyük Etkinliği: Hairtopia.

L’Oréal Professionnel’den Senenin En Büyük Etkinliği: Hairtopia.

Profesyoneller tarafından profesyoneller için yaratılan saç markası L’Oréal Professionnel, sektörün ve kuaförlük mesleğinin geleceğini şekillendiren en büyük buluşmalardan birine imza attı!

Profesyonel iş ortakları 400’den fazla kuaför katılımcıya ev sahipliği yapan bu etkinlik Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un üstlendiği ve gün boyu süren etkinlikte ilham verici konuşmacılar, canlı saç uygulamaları, göz kamaştıran bir Sudi Etuz for L’Oréal Professionnel moda showu katılımcılarla buluştu!

Profesyonel güzelliğin geleceğini konuştular

Etkinlikte öne çıkan oturumlarından biri “Profesyonel Güzelliğin Geleceğini Şekillendirmek” isimli paneldi. Gazeteci Ayşe Arman’ın moderatörlüğünü üstlendiği panelde, L’Oréal Profesyonel Ürünler Genel Müdürü Volkan Yıldız ve Kuaförler Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Kemendi L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu’nun sektörü geliştirmek için imza attığı projelerden,  saç ve yeni tüketici trendlerinden bahsetti.. L’Oréal Profesyonel Ürünler’in sektördeki öncü konumu ve sektöre kazandırdıkları, deprem sonrasında bölgede yaptığı çalışmalar, Pro School, Kadın Profesyoneller gibi hayata geçirdiği projeler, saç bakım trendleri ve değişen tüketici profili, panelde konuşulan konular arasında yer aldı.

“Gelecekten, teknolojiden ve trendlerden beslenen, dinamik ve sektörü geliştiren bir bakış açımız var.” 

L’Oréal Profesyonel Ürünler Genel Müdürü Volkan Yıldız, “L’Oréal Profesyonel Ürünler, profesyonel güzellik pazarının dönüşümüne liderlik ediyor. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz birçok ilk bulunuyor. Bugün sektörü bir araya getirdiğimiz Hairtopia da bunlardan biri. Grubumuzun “Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” gibi bir amacı var ve biz Türkiye’de son birkaç yılda bunu fazlasıyla yerine getirmiş bir organizasyona sahibiz, bundan dolayı gurur duyuyoruz. İşimize sadece satış noktası olarak bakmıyoruz; bu mesleğin ve sektörün gelişmesine yönelik bir amacımız var. Uzun yıllardır sektöre hizmet veren bir ekibiz. Yılların getirdiği bu emek ve deneyime ek olarak gelecekten, teknolojiden ve trendlerden beslenen, dinamik ve sektörü geliştiren bir bakış açımız var. Yeniliğin ve deneyimin harmanı, L’Oréal Profesyonel Ürünler’in bugünkü vizyonunu oluşturuyor. Kuaförlüğün deneyimli isimleri, kendi içlerinde bu yeniliği gerçekleştirebildikleri sürece başarılı oluyorlar. Bugün gördüğümüz bütün başarılı örnekler bu şekilde gelişiyor.” dedi.

L’Oréal Professionnel Global Saç Sanatçısı Harriet Stokes’tan sahnede uygulamalı bir masterclass! Etkinliğin en çok konuşulan isimlerinden biri ise L’Oréal Professionnel global renklendirme elçisi Harriet Stokes oldu. Genç yaşına rağmen kusursuz tekniği ile son yılların gözde saç sanatçılarından olan İngiliz saç sanatçısı Harriett Stokes, sahnede iki farklı modele balyaj uygulaması yaparak uygulamalı bir inci sarışınlığı eğitimi gerçekleştirdi. Teknik eğitime ek olarak, salonda tüketici konsültasyonu ve sosyal medya kullanımının işletmeye önemi ile ilgili ipuçlarını da katılımcılar ile paylaştı.

Düzenlenen ilham verici paneller sektöre yeni bakış açıları kazandırdı.

Geleceği şekillendiren teknoloji oturumunda ise Next Academy kurucusu Levent Erden sahnedeydi. Erden, “Nereye Dönüşüyoruz?” isimli oturumda katılımcılara “Değişen dünyada senin yerin neresi?” sorusunu yöneltti ve teknoloji, gelecek ve güzelliğin geleceğine değindi. Yeni dünya düzeninde pazarlama ve dijitalleşme de Hairtopia’da konuşulan konular arasındaydı. Humanz Türkiye Ülke Müdürü Sezgi Şahin ve L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu Eğitim Transformasyon Müdürü Emre Kaya “Yeni Dünya Düzeninde Influencer Pazarlaması” panelinde söz aldı.

Basketbol koçu ve TÜSAD Başkanı Çetin Yılmaz ve L’Oréal Profesyonel Ürünler Eğitim Müdürü Merve Ertürk, sektör profesyonellerine zor zamanlarda motivasyonlarını nasıl yüksek tutacaklarına dair ipuçları verdi.

Konukların, mekanda kurulan deneyim alanlarında L’Oréal Professionnel ürünlerini & teknolojilerini deneme fırsatı da bulduğu Hairtopia Professionnel Summit Istanbul, profesyonel güzelliğin geleceğini yaratma adına sektöre önemli katkılar sunarak bir ilke imza attı.

Teknolojiyi ve profesyonel güzelliği birleştiren etkileyici bir moda showu: Sudi Etuz for L’Oréal Professionnel!

Moda ve tasarım bakış açısını yüksek inovasyon, teknoloji gibi kodlarla yorumlayan Sudi Etuz markası, L’Oreal Professionnel’ın tekno-güzelliğin geleceği vizyonu ile   harmanlandı. Basın ve influencer davetlilerinin de katılımıyla gerçekleşen Sudi Etuz for L’Oréal Professionnel moda showu gecenin öne çıkan imzası oldu.

Podyumda Sudi Etuz’un tasarımlarına, 11 kişiden oluşan L’Oréal Professionnel artistik ekibi Le Collectif’in ilham verici saç tasarımları eşlik etti.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Enerjisini Eşsiz Shiseido Kokularıyla Keşfedin

Yazın Enerjisini Eşsiz Shiseido Kokularıyla Keşfedin

Shiseido’nun çiçek ve meyve notalarını buluşturan büyüleyici kokuları yazın enerjisini ortaya çıkaracak. Shiseido Ginza EDP …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.