Anasayfa / MAGAZİN / LUX* BODRUM’DA BİR HİNT MASALI

LUX* BODRUM’DA BİR HİNT MASALI

BODRUM HİNT DÜĞÜNÜHindistan’ın en zengin ailelerinden Wellknown polyesterin sahipleri Anıl ve Micharu Gupta’nın oğulları Rahul Gupta ile Sunil ve Rahmi Agarwal’ın kızları Harshita Agarwal düğünlerini yapmak için Bodrum’da bulunan LUX* Bodrum Resort&Residences’ı tercih etti. Farklı etkinlikler ve sanatçıların renk kattığı düğünde seçkin davetliler, Türk Hava Yolları’ndan özel olarak kiralanan A330 ile Hindistan’ın Bombay kentinden direk olarak Bodrum’a geldi.

4 Temmuz’da başlayan ve 7 Temmuz’a kadar devam eden düğün LUX* Bodrum’da gerçekleşti. 3 gün, 3 gece aralıksız devam eden düğün, geleneksel eğlenceleri ile ön plana çıktı.

Düğün için Hindistan’dan gelen 250 kişilik misafir grubuna karşılık, yaklaşık 300 kişilik özel bir ekip Bodrum’ a getirildi. Hindistan’ın en varlıklı ilk 20 ailesi içinde bulunan düğün sahipleri, aylar öncesinden hazırlıklara başladı ve hiçbir harcamadan kaçınmadı.

Hint grup pazarının lider şirketi Inventum Global, Hintliler için Bodrum’da bu masal gibi düğünü organize etti.

HİNT MASALI BODRUM

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.