Anasayfa / MANŞET / Maurice Lacroix ile Göz Alıcı Şıklık

Maurice Lacroix ile Göz Alıcı Şıklık

İsviçre saatçiliğinin mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın bir süredir özel saatlere imzasını atan Maurice Lacroix’ın yeni tasarımları farklı zevkleri estetiğin ortak noktasında buluşturuyor.

Maurice Lacroix’ın, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan yeni modeli, çeliğin gücünü şık bir tasarımla buluşturuyor. Maurice Lacroix Aikon Date serisinin yeni üyesi olan saat, İsviçre saatçiliğinin kusursuz işçiliğini ve şıklığını yansıtıyor. Yalın çizgilere sahip saatin yeşil kadranında kullanılan çizgiler tasarıma derinlik katıyor. Aikon koleksiyonuna özgü altı kollu bezel ise tasarıma dinamizm kazandırıyor.

Yeni koleksiyonuyla okyanusların daha temiz olmasına katkıda bulunan Maurice Lacroix, denizin mavisi ve temizliğini simgesi beyazı buluşturuyor. Okyanuslardan toplanan plastik atıkları, İsviçre kalitesinde saatlere dönüştüren devrim niteliğindeki teknoloji sayesinde ortaya çıkan bu özel tasarım, sportif çizgisiyle öne çıkıyor. Hem çekici hem de çok şık bir stile sahip saatin kadranında kullanılan balıksırtı desen ise tasarıma dinamizm katıyor.

Maurice Lacroix’nın göz alıcı saat koleksiyonlarına Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşabilir, online siparişlerinizde hızlı teslimat, hediye paketi ve kolay iade opsiyonlarından faydalanabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.