Anasayfa / MAGAZİN / MELEK MOSSO “KEDİ”SİYLE ORADA

MELEK MOSSO “KEDİ”SİYLE ORADA

KEDİ02-05 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Yalova Müzik Festivali 2018, Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Festivalin sanatçı kadrosunda ilk single’ı ile büyük beğeni toplayan alternatif müziğin önemli isimlerinden Melek Mosso da yer alıyor.

Single’ı olmadığı dönemde bile Türkiye’nin çeşitli illerinde kapalı gişe izlenen sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Mosso, Çukur dizisinde seslendirdiği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla Youtube, Spotify ve birçok dijital müzik platformunda liste başarısına ulaşmıştı. Mosso’nun yeni şarkısı “Kedi” de yayınlandığı ilk hafta, en çok izlenen dizilerden “Ufak Tefek Cinayetler”de yayınlanmıştı.

İlk single şarkısı “Kedi” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan, kendine özgü sesi ve yorumuyla beğeni toplayan Melek Mosso, Yalova Müzik Festivali’nde 4 Ağustos’ta sahne alacak.

3 gün boyunca İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, Yalova’nın en güzel sahilinde; “Yalova TatilPark” gerçekleşecek “Yalova Müzik Festivali” nde 30’a yakın performans ve sürpriz etkinlikler gerçekleşecek. 4.000 kişilik kamp alanı, 40.000 kişilik kapasitesi ile bu yıla damgasını vurmaya hazırlanan Türkiye’nin en iddaalı festivalinin biletleri avantajlı ön satışa çıktı

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.