Anasayfa / MANŞET / Melis Ağazat X Koton Koleksiyonu Tomtom Desıgn Week’te

Melis Ağazat X Koton Koleksiyonu Tomtom Desıgn Week’te

Koton’un İlkbahar-Yaz 2022 sezonuna özel hazırlanan Skirtly Yours by Melis Ağazat Koleksiyonu, Tomtom Design Week’te gerçekleşen bir alışveriş etkinliğiyle moda tutkunlarıyla buluşuyor. Tomtom Kırmızı Bina’da 12 Haziran’a kadar sürecek etkinlik, ziyaretçilerine alışveriş ve modanın iç içe geçtiği bir deneyim yaşatacak.  

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve deneyimli moda direktörü Melis Ağazat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin ilk gününde iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler de yalnız bırakmadı. 

Davete Arzu Sabancı, Özlem Avcıoğlu, Revna Demirören, Edwina Sponza, Ayşegül Hotiç, Hülya Eltemur, Melisa Tapan gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen davette konuklar, sezonun retro ve 60’lar trendini Skirtly Yours by Melis Ağazat koleksiyonu üzerinde inceledi. 

Sezonun kilit kombinleri Koton Skirtly Yours by Melis Ağazat Koleksiyonu’nda

Koton, İlkbahar-Yaz mevsiminin kilit kombinlerini Skirtly Yours By Melis Ağazat Koleksiyonu’nun altıncı sezonunda bir araya getiriyor. Deneyimli moda direktörü Melis Ağazat’ın ilham veren seçkisiyle hazırlanan koleksiyon, rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

Sezonun en trend kombinlerini Bonbon Bouquet, Arizona Dream,Green Piece, Island Sunset, Mediterranean ve Florioush Summer olmak üzere 6 farklı temada toplamda 122 parçayla buluşturan Skirtly Yours By Melis Ağazat koleksiyonunun ana ruhunu moda dünyasına farklı bakış açısı getiren 60’lar ve retro oluştururken, “Trendlerin Adresi Koton’da” mesajı veriyor. 

Moda sektörünün öncü markası Koton, İlkbahar-Yaz 2022 sezonunda Skirtly Yours By Melis Ağazat Koleksiyonu’nda sezonun dikkat çeken renklerinden yeşil, turkuaz, lime ve lokum tonlarının yanı sıra kahverengi, mavi ve beyaz tonları ön plana çıkıyor. Koton Skirtly Yours By Melis Ağazat İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonunda 9 parça aksesuar grubu da yer alıyor. Aksesuar grubunda yer alan 4 parça el emeğiyle koleksiyonda hayat bulurken, Koton yeni sezonda da geleneksel el işini zamansız moda ile buluşturuyor. 

60’lar trendine uygun stil ve siluetlerin birleştirildiği Bonbon BouquetArizona Dream, Green Piece, Island Sunset, Mediterranean ve Florioush Summer olmak üzere 6 farklı temadan oluşan koleksiyonda yazın sıcak ruhu kıyafetlerinize yansıyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.