Anasayfa / EKO-MODA / MINISO HER AY 2 MAĞAZA AÇACAK

MINISO HER AY 2 MAĞAZA AÇACAK

MINISOMINISO, Türkiye’de yatırımlarına yeni açacağı mağazalarıyla devam ediyor. Haziran ayında Akasya ve Akbatı AVM’lerde mağaza açacak olan marka, yılın ikinci yarısında her ay 2 mağaza açarak büyümeye devam edecek. MINISO, Temmuz ayında İstanbul Forum ve Viaport AVM’de mağaza açmaya hazırlanırken, Ağustos ayında Vialand ve Capacity mağazalarını müşterileri ile buluşturacak.

İstanbul’dan sonra tüm Türkiye’de perakende pazarında güçlenmeyi planlayan marka, Anadolu’ya açılmak için hazırlıklara başladı.Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6 bin çeşit ürünü ile doğal, kaliteli yaşam ve ulaşılabilir fiyat politikasını benimsemiş olan inovatif Japon markası MINISO, şimdiden kendi sadık müşteri kitlesini oluşturdu. Sürekli yenilenen farklı ürünleri ve ulaşılabilir fiyatlarıyla her tüketicinin kaliteli ürünleri rahatlıkla satın almasına özen gösteriyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zarif Adımların Sahibi

Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Şıklığı, kalitesi ve özel tasarımları ile ön plana çıkan Nine West modayı kadınların adımlarına taşıyor!  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.