Anasayfa / GÜZELLİK / MODA TASARIMI OKUYAN KIZ MAKYAJI

MODA TASARIMI OKUYAN KIZ MAKYAJI

Doğru Makyaj Nasıl YapılırBazıları her gün, bazıları  sık sık, bazıları ara sıra da olsa artık makyaj yapmayan kadın yok gibi. Ama makyaj yapmak da öyle kolay değil. Bazı kadınlar makyaj ile güzelliğin nirvanasına ulaşırken, bazıları da tüm güzelliğini kötü bir makyaj ile bitirebiliyor. O yüzdendir ki, gazetelerin internet sitelerinde sık sık ünlülerin makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren çok sayıda galeri görmekteyiz. Milyonlarca tıklanan bu galeriler  doğru bir makyajın nasıl olacağını da gözler önüne seriyor. Peki doğru makyaj nasıl yapılır? Makyaj yapmanın sırları nelerdir? Makyaj yaparken nelere dikkat edilmeli?

Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde okuyan Danla Bilic makyaj konusunda Türkiye’de videoları en çok izlenen isimlerden biri. ‘Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı’ özel üniversitelerde okuyan genç kızlara makyaj tüyoları veriyor, aynı zamanda makyaj trendleri hakkında bilgilendiriyor .

İşte genç tasarımcının 3 milyona yakın izlenen makyaj videosu

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.