Anasayfa / MANŞET / MÜLTECİ KAMPINDA KEŞFEDİLDİ

MÜLTECİ KAMPINDA KEŞFEDİLDİ

Raşit BağzıbağlıKenya’daki Birleşmiş Milletler Mülteci Kampı’nda keşfedilen ve daha sonra moda dünyasının en ünlü top modelleri arasına giren dünyanın ilk tesettürlü top modeli Halima Aden Modanisa için Türkiye’ye geliyor.24 Mart Pazar Günü İstanbul’a gelecek olan Halima Aden, Çırağan Oteli’nde bir süitte konaklayacak.
Rihanna Fenty Beauty koleksiyonunun marka yüzü olan Halima Aden, Kim Kardashian’ın eşi, ABD’li rap şarkıcısı Kanye West’in Yeezy koleksiyonu için New York’ta podyuma çıkmıştı. Dünyaca ünlü top model Halima Aden, Ünlü Türk Modacı Raşit Bağzıbağlı’nın Modanisa’ya özel tasarladığı ilk TASARIM TESETTÜR ABİYE Koleksiyonu’nun Emaar Square Mall’da gerçekleşecek özel defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak.
TESETTÜR MODELİABD’nin Minnesota eyaletinde yapılan güzellik yarışmasında, bikinili bölümde tesettür mayosuyla yürüyen dünyanın ilk tesettürlü top modeli Halima Aden, 2016 yılında katıldığı güzellik yarışması ile kazanamasa da dünya çapında popülarite elde etmişti. Aden, moda dünyasının en ünlü tesettürlü top modeli olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.