Anasayfa / MAGAZİN / MÜZİĞİN DAHİSİ İSTANBUL’A GELİYOR

MÜZİĞİN DAHİSİ İSTANBUL’A GELİYOR

Steven WilsonŞu ana kadar 10 stüdyo albümüne imza atan sadece progresif rock’ın değil müzik dünyasının da önemli dehalarından biri olan İngiliz müzisyen Steven Wilson 22 Temmuzda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak.Konserin biletleri şimdiden satışa çıktı.

Tüm enstrümanları çalıyor
Sahnede, gitarını çalarken kullandığı onlarca pedala daha rahat hakim olabilmek için ayakkabı giymeyi tercih etmeyen ve hemen hemen her enstrümanı çalabilen Wilson’ın; ambient, drone, noise, post-rock, krautrock ve shoegaze başta olmak üzere; müzik kariyerinde uğramadığı durak kalmadı.
Bugüne kadar 4 kez Grammy’ye aday olan sanatçı, prodüktör olarak da Opeth, Marillion, Orphaned Land, Yoko Ono, Anja Garbarek, Pendulum ve Anathema başta olmak üzere birçok önemli isimle çalıştı. Bugüne kadar 2 kez Porcupine Tree’yle, 1 kez Mikael Åkerfeldt’li projesi Storm Corrosion’la, 1 kez de solo albümü Grace for Drowning’le Grammy’ye aday olan Steven Wilson, 2 Mayıs 2016’da Zorlu PSM’de gerçekleşen unutulmaz konserinin ardından yeniden aynı sahnede sevenleriyle buluşacak.
Müzik dünyasının önemli dehalarından Steven Wilson’ın, Ağustos 2017’de yayınlanan ve büyük övgü toplayan beşinci solo albümü “To the Bone”un tanıtım turnesi kapsamında gerçekleşecek Zorlu PSM konserini kaçırmak istemeyenler, 22 Temmuz’u ajandalarına not edebilir.

Steven Wilson konseri  bilet fiyatları – Tam 120TL // Öğrenci 85 TL

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.