Anasayfa / GÜZELLİK / Naturals By Watsons’tan Sürdürülebilir Cilt Bakım Serisi!

Naturals By Watsons’tan Sürdürülebilir Cilt Bakım Serisi!

Naturals by Watsons ürünleri sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

Watsons’ın sevilen sürdürülebilir markası Naturals by Watsons’ın yepyeni cilt bakım ürünleri ile hem cildinize hem de doğaya saygılı bir cilt bakım deneyimine hazır mısnız? %90’dan fazla doğal içerikleri, vegan formülü ve  sürdürülebilir FSC sertifikalı kağıttan üretilmiş amalajlarıyla Naturals by Watsons, hem size hem de doğaya iyi bakar!

Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli 150ml

Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli ile cildinizi arındırın! Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli, ciltteki kiri ve fazla yağı cildi kurutmadan nazikçe temizlemeye yardımcı olurken, cildin temiz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur. İçeriğindeki asırlardır kullanılan matlaştırıcı çay ağacı ve arındırıcı yeşil çay sayesinde cildin fazla sebum üretiminin engellenmesine yardımcı olarak cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasını destekler. Paraben, alkol, lanolin ve mineral yağ içermeyen Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli’ni sabah ve akşam yüze ve boyuna hafifçe masaj yaparak uygulayın ve durulayın. 

Naturals By Watsons Çay Ağacı&Yeşil Çay Arındırıcı Tonik 150ml

Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Tonik ile cildinizi arındırın! Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Tonik, ciltteki kiri ve fazla yağı cildi kurutmadan nazikçe temizlemeye yardımcı olurken, cildin temiz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur. İçeriğindeki asırlardır kullanılan matlaştırıcı çay ağacı ve arındırıcı yeşil çay sayesinde cildin fazla sebum üretiminin engellenmesine yardımcı olarak cildin mat ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını destekler. Paraben, alkol, lanolin ve mineral yağ içermeyen Naturals By Watsons Çay Ağacı & Yeşil Çay Arındırıcı Tonik’i sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgenize pamuk yardımı ile uygulayınız. 

Naturals By Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Serum 30ml

Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Serum ile sağlıklı ve ışıltılı bir cilde kavuşun! Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Serum, içeriğindeki asırlık Japon güzellik sırrı olan pirinç kepeği sayesinde cildi aydınlatmaya yardımcı olur. İçeriğindeki besleyicilik açısından oldukça zengin olan soya fasulyesi ile cildin beslenmesinidaha  genç ve parlak görünmesini destekler. Paraben, Alkol, Lanolin, Mineral Yağ, Silikon, Renklendirici, İzotizoazolinon (MIT, CMIT, BIT) içermeyen Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Serum, hafif formülü ile cildin nazikçe nemlendirilmesine yardımcı olur. Temiz cilde sabah ve akşam nazikçe masaj yaparak uygulayın.

Naturals By Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Krem 50g

Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Krem ile sağlıklı ve ışıltılı bir cilde kavuşun! Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Krem, içeriğindeki asırlık Japon güzellik sırrı olan pirinç kepeği sayesinde cildi aydınlatmaya yardımcı olur. İçeriğindeki besleyicilik açısından oldukça zengin olan soya fasulyesi ile cildin beslenmesini, daha genç ve parlak görünmesini destekler. Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Krem, ciltte yağlı bir his bırakmadan cildi beslemeye yardımcı olurken; yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlanmasına destek olur. Paraben, Alkol, Lanolin, Mineral Yağ, Silikon, Renklendirici, İzotizoazolinon (MIT, CMIT, BIT) içermeyen Naturals by Watsons Rice Bran & Soy Bean Aydınlatıcı Krem’i temiz cilde sabah ve akşam nazikçe masaj yaparak uygulayın.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.